Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Am dat linkul de mai sus pentru pasionații de istorie.

Privitor la Marius Tucă Show sau orice alt sait de pe youtube acestea sunt surse de informare.Dacă urmăriți mass-media din RO e clar înclinată într-o parte...Ciudat că unii din analişti,comentatori,au opinii uneori diferite pe youtube.Să fie semn că scapă de "cenzură" sau de autocenzura ce şi-o impun singuri?

De ex Hartman nu ştiu dacă are curajul pe "sticlă" să repete ce a zis pe youtube:"Cărțile de istorie MINT"!Fix cu textul ăsta poate fi găsit cu Google...

youtube e doar o sursa de gunoaie de cand cu monetizarea videoclipurilor in functie de vizualizari si majoritatea sunt cu limba scoasa dupa "subcriberi" si "like-uri"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Exact, dacă intri pe YT fără suficientă cultură generală, poți căsca ochii aiurea la tot felul de ,,experți,, care au redescoperit roata, dar pe stilul lor....iar în spate au ,,subscriberi,, analfabeți funcționali, dar buni aplaudaci, care se minunează cât de deștepți sunt ăia.

Link spre comentariu

Nu ştiu cine-i vrea "binele" popii din clip,dar stă "lipit" de acesta de ani de zile!Am văzut menționat părintele chiar şi la "Petițieonline"!

E un caz ca alte mii,zeci de mii,de contracte obținute "pe ochi frumoşi",în fapt cu şpagă.La alea mici sunt foarte mulți "beneficiari",iar la alea "grase" numai "unii",fie români,fie străini.La alea mici se mai iau măsuri,deşi greu că sunt f numerose,dar la alea mari se cam aplică zicala "câinii latră,caravana trece"!Mai țineți minte afacerile Bechtel sau Microsoft?

Aşa a funcționat şi continuă să funcționeze sistemul.Mai apoi ne mirăm de unde apar palate,maşini scumpe,ş.a...

Link spre comentariu
Link spre comentariu
Acum 19 ore, antemir a spus:
Acum 20 ore, BRANCA a spus:

Ciudat că unii din analişti,comentatori,

Comentatori e mai corect.

Explica hartman ala cum era cu extraterestri acum 10.000/20.000 de ani (pierduse calendarul) . Vorbea asa de sigur de zici ca s-a tras de sireturi cu ei sau de diverse excrescente.

Stia si ce haleau si ce preferinte sexuale aveau. :rade:

L-am tot vazut pe la diverse emisiuni... Noroc ca ma uit la tv fara sonor, ca cine stie ce minuni mai auzeam.  Ma multumesc cu ce scriu aia in partea de jos a ecranului.

E mai mult decat suficient.

Link spre comentariu

Da.Şi Hartman scoate "porumbei" pe gură,dar de multe ori citează şi analişti din Vest ...Eu ce spuneam că trebuie "citit printre rânduri".

De la insul ăsta am aflat că deja celebrul institut strategic ISW e o afacere a unora din oficialitățile americane,sugându-se nişte bani frumoşi!La noi pentru aşa ceva se auzea zgomot de cătuşe...

La cât de subțiri sunt sursele relativ veridice de unde să te informezi?

Mai apoi şi ăi din RU şi ăi din UA trag la babaroase care mai de care.Aici am o observație că dacă ruşii trag una,ceilalți trag câteva sau,dacă e unicat,o umflă cât casa!

Eu aş zice că,cel puțin la nivelul politicii,nu trăim într-o epocă de informare,ci mai degrabă de dezinformare.

Link spre comentariu
Acum 20 minute, BRANCA a spus:

La noi pentru aşa ceva se auzea zgomot de cătuşe...

Se auzea un lătrat câine in noapte. La noi, zgomotul de cătușe se aude când calci pe bec sau faci deranj.  

Legea se aplică celor fără mari influențe și spate instituțional, ori când nu se mai poate altfel. 

Am un proces în care timp de 7-8 ani nu s-a mișcat nimic. Eu am făcut o expertiză.  Nici acum nu-mi luam banii dacă nu găseam înțelegere din partea celui care m-a angajat.  

Nu pot să intru în detalii,  dar e clar o mafie în frunte cu judecatorul. 

Pai când asist la treburi d'astea nu pot avea încredere în justiția curului, orice mi-ar spune careva.   Am obiceiul sa îmi formez opiniile din ce văd efectiv și nu din ce spun diversi, și de 13 ani încă nu am văzut vreo schimbare prin treburile astea cu care am de a face.  La dosare economice din justiție și ceva prejudicii de recuperat (nume grele) se întâmplă fix pwla. 

Link spre comentariu

Asta cu mafia din justiție se aude mai mult pe la colțuri decât în mass-media.Nu ştiu care e explicația...

Uite ce mai fac mehedințenii:

https://www.google.com/amp/s/www.libertatea.ro/stiri/23-de-migranti-7-dintre-ei-raniti-gasiti-intr-o-duba-inmatriculata-in-mehedinti-abandonata-de-sofer-in-budapesta-dupa-un-accident-4670689/amp

Am o singură nedumerire,a trecut maşina aia prin 2 vămi sau migranții au sărit "gardul" şi şoferul i-a luat de pe drum??

Link spre comentariu

Anul trecut Zelea făcea un scandal cât casa cerând intrarea NATO în război,din cauza rachetei căzute în Polonia.Când se ajunge la interese naționale unii încep să dea realitatea pe față:

https://www.libertatea.ro/stiri/racheta-care-a-cazut-anul-trecut-in-polonia-si-a-ucis-doi-oameni-a-fost-trasa-de-un-sistem-antiaerian-ucrainean-arata-ancheta-procuraturii-de-la-varsovia-4672283

No comment,linkul sintetizează conținutul ştirii.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări