cdinu332 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum nu prea mai merge cu tupeu din partea organelor. Ti-am spus, sunt dați în judecată și pierd. Îți spun asta în calitate de expert pe lista tribunalului și consilier independent pentru anaf. Și-o iau prin instanțe cu strigături. Mă refer la abuzuri, se înțelege. Acum dacă ai ceva bălării și le mai aplanezi cu o șpagă, se poate întâmpla, nu zic nu, dar tot ți-o iei legal cândva. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Încă se mai păstrează controlul zis "încrucişat" parcă Este o practică uzuală, ceva normal. Acum depinde ce înțelegi prin încrucișat. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum 1 minut, cdinu332 a spus: Acum depinde ce înțelegi prin încrucișat. Un el și o ea, ce tot o dai după corcoduș? Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Exact. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Ca tot suntem la capitolul spagi: Explicația directorului la stat prins cu banii de mită ceruți pentru angajare: ”Ca să nu fie furați, i-am depus în propriul portofel” Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum 9 minute, merck a spus: Ca tot suntem la capitolul spagi: Înseamă că a luat puțin, ca găinarii. Președintele CJ Vaslui nu a putut veni cu aceeași "scuză" deoarece e cam greu să ai la purtător un portofel așa mare. Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 (editat) Acum 33 minute, Stefan a spus: Înseamă că a luat puțin, ca găinarii. Astia 6 cred ca nu intra la gainari: Reacția managerului de la „Marius Nasta”, în scandalul cu mita luată de medici. „Sper că nu mai lasă loc de alte fapte de natură penală” Acum 33 minute, Stefan a spus: Președintele CJ Vaslui nu a putut veni cu aceeași "scuză" deoarece e cam greu să ai la purtător un portofel așa mare. O sa zica ca este un milion de lei vechi! Si o sa vrea sa fie judecat pentru o gainarie! preşedintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu - reţinut de DNA pentru o mită de peste 1 milion de lei Deci este on topic (la maruntele) . Editat Septembrie 23, 2023 de merck Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 1 oră în urmă, Stefan a spus: deoarece e cam greu să ai la purtător un portofel așa mare. Ia încearcă-ma cu un milion(ron) ... ai curaj? Imi iau un troler pe post de portofel, si nu ramai nerezolvat. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Oricum se da numai unul de persoana, ca sa ajunga la toti. Si stiti ce-i mai interesant? Daca ar fi distribuit toti banii din subventii, fonduri UE, spagi etc. în mod egal românilor, cu conditia sa-si întretina portiunea lor de strada, probabil ca acum România ar avea cele mai frumoase localitati din lume. Si acest lucru e valabil pentru toate tarile EU: domeniul public lucreaza extrem de ineficient. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 24, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Pentru cine are răbdare un interviu interesant cu generalul Hurmuz,la Tucă,pe youtube..O analiză la rece a situației de peste gard,bazată pe opiniile unor experți occidentali.Fără pretenția de a emite sentințe interviul prezintă aspecte poate mai puțin cunoscute. Dați căutare pe Google cu: "Ce vrea, de fapt, Rusia prin RĂZBOIUL din Ucraina". Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Mai dă-l și-n morții mă-sii de război. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 24, 2023 Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Acum 11 ore, BRANCA a spus: Pentru cine are răbdare un interviu interesant cu generalul Hurmuz,la Tucă,pe youtube.. Cine se uită în gura lu' tuca și a invitaților lui? Fă-ne un rezumat... Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 25, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Am dat linkul de mai sus pentru pasionații de istorie. Privitor la Marius Tucă Show sau orice alt sait de pe youtube acestea sunt surse de informare.Dacă urmăriți mass-media din RO e clar înclinată într-o parte...Ciudat că unii din analişti,comentatori,au opinii uneori diferite pe youtube.Să fie semn că scapă de "cenzură" sau de autocenzura ce şi-o impun singuri? De ex Hartman nu ştiu dacă are curajul pe "sticlă" să repete ce a zis pe youtube:"Cărțile de istorie MINT"!Fix cu textul ăsta poate fi găsit cu Google... Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 25, 2023 Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 14 minute, antemir a spus: Comentatori e mai corect. Orice nimeni fără nicio meserie a ajuns să se declare ziarist, analist politic, militar ... ... Sau "profiler" mai nou... Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 25, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2023 antemir.E clar că n-avem analişti...Da',de multe ori,citează surse străine,care pot fi uneori cât de cãt credibile sau mai poți selecta ceva. Adevărul este unul singur şi anume că mass-media e dominată de Vest şi unde nu e concurență... Acum nu se mai foloseşte termenul "mințit" la ştirile false sau tendențioase,ci "manipulat".Sună mai bine... Am ajuns ca pe vremea liceului când proful de economie politică ne spunea,în particular,că "ziarele trebuie citite printre rânduri"... Link spre comentariu
Postări Recomandate