cdinu332 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Ca la noi, ala nu e vinovat, nici celalalt, si tot asa. Aruncam pisica. Teava aia nu trebuie sa fie acolo, asta e clar. Vrem termene respectate, alea , alea, dar frecam pisoiul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Se uită că statul a băgat în faliment o mulţime de constructori şi nu numai pe ăia...Îți dă relativ uşor contractul,dar tărăgănează plățile cât poate! Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Acum 5 minute, BRANCA a spus: Se uită că statul a băgat în faliment o mulţime de constructori şi nu numai pe ăia...Îți dă relativ uşor contractul,dar tărăgănează plățile cât poate! Nu am facut niciodata afaceri cu statul, dar si statul ca orice firma cand semneaza un contract este obligat prin lege sa il respecte. Daca nu-l respecta poate fi dat in judecata. Daca cealalta parte semnatara in contract este client fidel in afacerile cu statul probabil nu prefera sa urmeze calea legala (adica actionarea in justitie). Link spre comentariu
merck Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 (editat) Ce costum avem noi aici Bobitza? Se pare ca au invatat ceva si pompierii cand e vorba de gaze. Ce zice un sefutz de la pompieri: Ce ne-am gandit, sa fim echipati corespunzator in primul rand . Editat Septembrie 22, 2023 de merck Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 merck.Se vede că n-ai lucrat cu statul...Mai ții minte cum se mira lumea în urmă cu ani buni că la un moment dat fostul rege al astfaltului Iordache nu avea bani să plătească salariile??Taman din neplata statului! La costumul de pompieri anterior văd viziera specială.Din câte ştiu la exterkor are depus un strat de aur,care îți permite să vezi! Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 (editat) Acum se plătește conform contractului. Înainte, până prin 2000 cred, o mai dădeau de gard. E drept că la lucrări mari, unde sumele sunt imense, apelezi la linii de credit sau alte instrumente bancare. E ceva normal. Editat Septembrie 22, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 (editat) Insiruirea aia e putin cam aiuristica. S-au bagat de toate ca sa fie numarul mare. Nu stau sa fac ordine in ea ca n-are rost. Cine dracu a intocmit-o? Editat Septembrie 22, 2023 de cdinu332 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Pentru punctul de lucru ai nevoie de contract de inchiriere, apoi mergi cu contractul la Oficiul Comertului, declari punctul de lucru, apoi cu actele de mai sus plus alte 6-7 acte mergi la primarie sa obtii autorizatie de functionare pentru acel punct de lucru. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 22, 2023 Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Acolo e vorba de o gogoserie/covrigarie, alimentatie publica... SSM trebe, PSI trebe, control medical trebe si cred ca macar 3/4 din ce e acolo scris trebe. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 22, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Ion_Bumbu."Trebe",dar rămâi la mâna lor!Aproape imposibil dacă vor să-ți găsească ceva sa nu reuşească!! Acu' depinde ce vreau,adică şpagă sau aplicare amendă conform "program" venit de sus... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Nu-ți cere nimeni șpagă să deschizi o unitate de alimentatie publică iar amendă îți iei pentru nerespectarea legislației, nu că vor ei. Branca, chiar exagerezi. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 23, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Am o mulțime de "poveşti" de la cunoscuți privatizați referitor la şpagă.Acu' depinde şi de localitate,depinde şi de oameni....Nu se poate generaliza,dar se pare că mai există. Plus mai există şi inşi din cadrul ANAF care informează pe unii de controale.Încă se mai păstrează controlul zis "încrucişat" parcă.De ex cei de la Craiova făceau control în MH,iar cei din MH în alt județ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Acum 2 ore, cdinu332 a spus: iar amendă îți iei pentru nerespectarea legislației, nu că vor ei. Branca, chiar exagerezi. Ba chiar ti-o furi indiferent cum te straduiesti să fii de corect. Cu așa legislatie de stufoasă, numai daca nu vrea nu te arde. Tin minte o discutie intre un organ de control si un patron controlat. Daca nu dau eu o amendă, pare că ne-am înțeles, si iti trimite pe altul care te arde mai tare. Ma ia la ochi si pe mine, si te arde si pe tine urmatorul control. Nu se poate control fara amendă. Gasesc inevitabil ceva, dacă nu, te amendează că nu ai șapcă, si tot nu scapi. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Doru, la ce fel de control te referi? La fiscal e complicat și dacă contabilitatea e varză precum contabilul, ti-o iei fluierând. Da, mai sunt și spețe alambicate, dar mergi în tribunal dacă organul face figuri. Pierd ăștia la procese de nu-ți vine a crede. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 23, 2023 Partajează Postat Septembrie 23, 2023 Era magazin de piese auto. Prin 2000, chiar mai inainte puțin, dar nu cred ca s-a schimbat mare lucru. Primul a fost de la pompieri, un colonel si un căpitan. Colonelul a tunat si fulgerat, de ziceai că e de mirare că existăm, si nu am murit. Toate erau nereguli. A plecat amenințând cu inchiderea, după care capitanul a lăsat o "mica" listă, pt dl colonel, pe care a trebuit să o pregătim pana la ora 14, si ce să vezi, minune, după ora 14, cand au fost ridicate piesele, si să nu crezi că erau becuri sau bujii pe lista, eram perfect in regula cu toate. Nu mai eram un pericol nici pt ceilalti, nici pt noi. Cel de care iti spusesem mai sus, era de la garda financiară. Era văr cu patronul, si de asta a aplicat o amendă modică. Au trecut 20 ani, dar chestiile astea le ții minte, nu se șterg. Cand văd si aud in media de diverse situații, imediat mi se derulează in minte anumite scene...de ex când spun ca au fost pompierii in control, sau ca garda a controlat si amendat n spe agenți economici. Si nu ți-am zis de DSV... Link spre comentariu
Postări Recomandate