Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 minute, BRANCA a spus:

Se uită că statul a băgat în faliment o mulţime de constructori şi nu numai pe ăia...Îți dă relativ uşor contractul,dar tărăgănează plățile cât poate!

Nu am facut niciodata afaceri cu statul, dar si statul ca orice firma cand semneaza un contract este obligat prin lege sa il respecte. Daca nu-l respecta poate fi dat in judecata. Daca cealalta parte semnatara in contract este client fidel in afacerile cu statul probabil nu prefera sa urmeze calea legala (adica actionarea in justitie). 

Link spre comentariu

merck.Se vede că n-ai lucrat cu statul...Mai ții minte cum se mira lumea în urmă cu ani buni că la un moment dat fostul rege al astfaltului Iordache nu avea bani să plătească salariile??Taman din neplata statului!

La costumul de pompieri anterior văd viziera specială.Din câte ştiu la exterkor are depus un strat de aur,care îți permite să vezi!

Link spre comentariu

Am o mulțime de "poveşti" de la cunoscuți privatizați referitor la şpagă.Acu' depinde şi de localitate,depinde şi de oameni....Nu se poate generaliza,dar se pare că mai există.

Plus mai există şi inşi din cadrul ANAF care informează pe unii de controale.Încă se mai păstrează controlul zis "încrucişat" parcă.De ex cei de la Craiova făceau control în MH,iar cei din MH în alt județ...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, cdinu332 a spus:

iar amendă îți iei pentru nerespectarea legislației,  nu că vor ei. 

Branca,  chiar exagerezi.  

Ba chiar ti-o furi indiferent cum te straduiesti să fii de corect. Cu așa legislatie de stufoasă, numai daca nu vrea nu te arde. Tin minte o discutie intre un organ de control si un patron controlat. Daca nu dau eu o amendă, pare că ne-am înțeles, si iti trimite pe altul care te arde mai tare. Ma ia la ochi si pe mine, si te arde si pe tine urmatorul control. Nu se poate control fara amendă. Gasesc inevitabil ceva, dacă nu, te amendează că nu ai șapcă, si tot nu scapi. 

Link spre comentariu

Era magazin de piese auto. Prin 2000, chiar mai inainte puțin, dar nu cred ca s-a schimbat mare lucru. Primul a fost de la pompieri, un colonel si un căpitan. Colonelul a tunat si fulgerat, de ziceai că e de mirare că existăm, si nu am murit. Toate erau nereguli. A plecat amenințând cu inchiderea, după care capitanul a lăsat o "mica" listă, pt dl colonel, pe care a trebuit să o pregătim pana la ora 14, si ce să vezi, minune, după ora 14, cand au fost ridicate piesele, si să nu crezi că erau becuri sau bujii pe lista, eram perfect in regula cu toate. Nu mai eram un pericol nici pt ceilalti, nici pt noi. Cel de care iti spusesem mai sus, era de la garda financiară. Era văr cu patronul, si de asta a aplicat o amendă modică. Au trecut 20 ani, dar chestiile astea le ții minte, nu se șterg. Cand văd si aud in media de diverse situații, imediat mi se derulează in minte anumite scene...de ex când spun ca au fost pompierii in control, sau ca garda a controlat si amendat n spe agenți economici. Si nu ți-am zis de DSV... :rade:

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări