Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

Cu ceva vreme în urmă se dădea peste tot ştirea că invadatorii de peste gard ar fi dat cu o rachetă într-o piață omorând 16 civili şi rănind alți 32.Tam-tam mare ş.a.m.d.Blogerii ruşi,după aspectul exploziei,zic că n-ar fi fost o rachetă de-a lor.Mă rog,n-aveai ce adânci cercetarea la ceva ambigu...Mi s-a părut suspect totuşi că coincidea cu prezența lui Blinken la Kiev...

În seara asta,pe Digi,văd că a apărut un articol în New York Times care susține că racheta incriminată ar fi una "rătăcită" de-a ucrainienilor...Evident că ăia contestează vehement,că le strică propaganda.

Ce vreau să zic este că şi cazul ăsta e încă un exemplu despre ce înseamnă ştirile azi,când una e într-o zi şi alta în altă zi!

Şi pe ştirile noastre dezinformarea şi,mai ales,slaba informare sunt la putere.Mai ştiți ceva de "violatori",adică de frații Tate?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 oră în urmă, cdinu332 a spus:

Bre, nu știu cum e cu racheta curului,  dar pe mine mă preocupă,,reformele,, fiscale.  Iarăși găsesc ăștia soluții pe spatele celorlalți. 

Pai p.la mea cand si unde a fost/sau este altfel in lumea asta??? :rade:

Editat de merck
Link spre comentariu

Primul link este in germana dar merge tradus brici in engleza de catre google chrome.

How ten handball players disappeared from Burundi - and reappeared as asylum seekers

Citat

A month ago, ten handball players from Burundi took part in the U19 World Cup in Croatia. Now most of them have resurfaced as asylum seekers in Belgium. Three players, however, become the laughing stock of the nation at home.

al doilea link este deja in engleza:

Burundian handball team seeks asylum in Belgium after disappearing in Croatia

Curios de ce au ales Belgia pentru ca si in ultimul link scrie:

Citat

Belgium is in the midst of an asylum reception crisis: many people who have requested international protection in the country are ending up on the streets rather than receiving the shelter and healthcare to which they are entitled. This has been exacerbated following the recent, controversial decision by de Moor to no longer provide shelter to single men.

Link spre comentariu

Mai dă-i în spanac. 

Eu nu pot să dau salarii de 6-7.000 ca la stat si ei se burdusesc în mod sistematic cu personal în loc să eficientizeze un sistem greoi și plin de ,,odihniți,, .

Digitalizarea lu' pește se lasă așteptată în mod voit. 

Sistemul privat are nevoie de personal dar nimeni nu vrea să muncească la patroni, dacă poate da șpagă la stat ca să stea pe bani buni. 

Mai trimite din ei la plimbare,  că oricum greul pică pe o jumatate din ei. Fără muncă n-or să rămână că-i absorb privații. 

Link spre comentariu
Acum 31 minute, antemir a spus:

România a ajuns să fie guvernată de niște ciudați care nu știu ce-i ăla motor, rezervor, baie de ulei ...
Tot felul de imbecili cu diplome care habar n-au nici măcar ce-i în capul lor.
Nu dispun de cuvintele necesare ca să definească.
Este normală calea pe care suntem: La vale, căci la vale e mai ușor de mers.

V-ar place voua sa mergem la vale, dar nu este si nu va fi asa!

iar ciudatii aia sint concetatenii nostri, nu sint veniti de pe alta planeta si nici din alta tara! oricum, mi-e jena sa spun, dar din cunoscutii mei, cei care n-au realizat mai nimic sint exact cei care arunca pe seama politicienilor toate nerealizarile lor. Restul isi vad de treaba, nu stau toata ziua sa se vaite si sa astepte sa vina bunastarea de la guvern! Si-o fac singuri, cel mai adesea prin munca!

Acum 11 minute, antemir a spus:

Iar ăsta de sub capotă strânge cu un patent ruginit o sârmă de balot in jurul la ceva.
Cam aici este România noastră.

A voastra, poate! A noastra este o tare europeana, mediu dezvoltata, aflata in cea mai prospera epoca din istoria sa!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări