Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Se vehiculează tot mai mult ştirea că drona din Deltă ar fi ucraineană,de fabricație americană.Ar cam coincide cu faptul că ăia ştiau precis că a picat în RO şi ne bagă nouă fitile să reacționăm!!Se pare că am "muşcat-o" iar!În rest no comment...

Branca da-o in masa! Chiar nu ai simtul ridicolului?

Ucrainienii aia sunt atat de dobitoci incat sa creada ca  o tara NATO nu are capabilitatea sa analizeze resturile unei drone?

Fara suparare dar de muscat se pare ca ai muscat-o tu. 

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

Se vehiculează tot mai mult ştirea că drona din Deltă ar fi ucraineană,de fabricație americană.Ar cam coincide cu faptul că ăia ştiau precis că a picat în RO şi ne bagă nouă fitile să reacționăm!!Se pare că am "muşcat-o" iar!

Cine ''am muscat-o''? cred ca doar o anumita parte a populatiei!

din practica de zilele astea, am constat ca majoritatea concetatenilor n-au fost impresionati si nu i-a interesat subiectul!

Link spre comentariu
1 oră în urmă, antemir a spus:

Eu am mari dubii că sunt un șoarece de laborator.
Asta nu înseamnă că cu accept și modul în care se consideră alții din jurul meu.

Noi stim ca esti un fin "sagetator"....

Da' daca ai dubii, inseamna ca nu esti sigur suta'n mie, ceea ce lasa loc la interpretari...

Link spre comentariu

Antemir.Da,celor de peste gard nu le pasă dacă analizăm sau nu resturi!Au tehnica lor de dezinformare şi nu răspund decât în fața unchiului Sam.

Au demonstrat asta de multe ori.Îndrăzneşte cineva să-i combată?Chiar bănui că de la început au avut consilieri străini care să-i învețe.

Tehnica asta merge până la absurd.Mai țineți minte când era adversarul în  centrala nucleară şi ei dădeau cu bombe pe aceasta,acuzându-i însă pe ceilalți?Deci toți înțelegeau că ocupanţii centralei n-aveau cum să se "faulteze" singuri,dar ştirea,dată şi de ai noştri,era fix ce distribuia UA.

S-o lăsăm baltă cu ăştia că iar se deviază,de aia spuneam "no comment".

Situația prezentată cu mume surogat peste gard vi se pare morală?Mă refer strict la faptul că se zice că e de amploare şi nesupravegheată.Şi ştim ce corupție e acolo...

La noi se practică aşa ceva legal?Ştie cineva concret?

Link spre comentariu

antemir.Dacă e vorba de îndoială e ok.Totdeauna am rezerve la orice ştire dată,indiferent de natura ei.

Mai alaltăieri toți transmiteau ştirea că s-a înecat unul cu caiacul pe lacul Tarnița.Mă gândeam cum naiba findcă caiacul ştiam că nu se scufundă.Aseară toți au "rectificat",că e vorba de un ins care nu ştia bine să înoate!

Am mai menționat accidentul din 2 Mai.Toți ştiriştii tocau frunza dar unul n-am văzut să remarce că grupul de tineri mergea pe dreapta şi asta nu era ok..Asta nu-l disculpă pe drogat,dar,dacă ar fi mers pe stânga,zic că tinerii ar fi avut şanse mari să se ferească!

Între noi fie zis l-aş "împuşca" pe primarul din 2 Mai că n-a fost în stare să facă câțiva metrii de trotuar!!

Din observațiile mele,de acum,se circulă peste viteza legală în multe localități pe litoral,iar noaptea...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Toți ştiriştii tocau frunza dar unul n-am văzut să remarce că grupul de tineri mergea pe dreapta şi asta nu era ok..

Se deplasau pe acostament si e OK sa se deplaseze in orice directie. Uite declaratia unui supravietuitor:

Citat

Tânărul a subliniat apoi că niciunul dintre cei opt oameni din grupul lui nu era pe carosabil. „S-a vehiculat prin presă, printr-o animație grafică, faptul că noi am stat pe partea carosabilă, însă noi am stat după marcajul continuu care se afla pe partea dreaptă, care practic nu putea fi încălcat de conducătorii auto. Noi am stat cât mai pe dreapta posibil, ca să evităm o tragedie, dar din păcate nu am putut”, a declarat tânărul.

https://www.libertatea.ro/stiri/darius-unul-dintre-supravietuitorii-accidentului-in-care-un-sofer-de-19-ani-drogat-a-ucis-doi-tineri-la-2-mai-ne-a-lovit-cu-o-viteza-foarte-mare-4641169

Pina la finalizarea expertizei judiciare presa nu are ce sa remarce cu de la ea putere...

Editat de d2134
Link spre comentariu

La ce oră a fost?Pe la 2-3 dimineața?Păi mergi în Vamă unde e raiul drojdierilor şi nu iei la bord una,două ştapse?Ați fost pe acolo să vedeți "atmosfera"?Păi sfânt să fii tot te corup unii!

Şi apropo de testare,tineretul a fost băgat la aparat??

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări