BRANCA Postat Septembrie 8, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2023 draku.Ăia care stau acolo sunt foşti migranți în SUA?Că văd nume de străzi de import:"Percy","Molly","Duke"... Se duce dracu limba română!Măcar să trecem la engleză şi ştim o treabă! Link spre comentariu
Nikk Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 7 ore, merck a spus: aprobată prin Ordinul ANRE nr. 239/2019. Ma mir. ANRE-ul lui Chirita ? Pai asta a fost electrician nu gluma . Inseamna ca asa e bine. Pentru cauza partidului - inainte ! Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 Acum 12 ore, BRANCA a spus: draku.Ăia care stau acolo sunt foşti migranți în SUA?Că văd nume de străzi de import:"Percy","Molly","Duke"... Se duce dracu limba română!Măcar să trecem la engleză şi ştim o treabă! Cand am fost eu in vizita, toate se chemau "strada Caisului".... Link spre comentariu
dumitrumy Postat Septembrie 9, 2023 Partajează Postat Septembrie 9, 2023 In Dobroesti pare ca se respecta normele: Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2023 S-a închis şi "cartela DIGI"...Rămăsesem dator un răspuns.Nu e nicio nostalgie după regimul trecut,exceptând trecerea tinereții noastre!Punctam că dacă am ieşit din dictatură să beneficiem real de libertate,de egalitate în drepturi şi să nu mai fim mințiți!Eu zic că realitatea este alta şi cu asta punct.Dacă alții au alți "ochelari de vedere" e dreptul lor... Pe un sait de meteo se prezintă şi evenimente deosebite,curiozități,reportaje scurte,ş.a.Se prezenta şi situația crabului albastru în Italia,ce mi-a trezit curiozitatea.Un veritabil dezastru ecologic care demonstrează că echilibrul în lanțul trofic e extrem de labil uneori... https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2023/aug/22/invasive-blue-crabs-threaten-economy-of-whole-regions-of-italy-official-say?bshm=rime/2 Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Nu vreau să deschid o dispută pe tema naționalei,dar Viorel Moldovan are perfectă dreptate!N-avem ce căuta la Euro!Cu mingi lungi şi fără mijloc nu facem nimic! Trăim o minciună rostogolită în mass-media de ştirişti şi alții! https://iamsport.ro/fotbal/echipa-nationala/nu-a-mai-suportat-chinul-si-a-izbucnit-suntem-incapabili-imi-vine-sa-innebunesc-viorel-moldovan-nu-vrea-ca-nationala-sa-se-califice-la-euro-id3791.html?utm_medium=referral&utm_source=fanatik Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Aoleu, în România practicam fotbal? Nu mă interesează sportul ăsta deloc. Îmi provoacă o scârbă perpetuă de vreo 30 și ceva de ani . Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Nu prea, in 1994 chiar am fost TARI. Atunci a fost crema cremelor in fotbalul romanesc! Cum au aparut "patronii" in sportul romanesc, in fotbal in special, s-a dus dracului tot! Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 DjLeco2021.Curat adevărat!Mi-aduc aminte de FCSB în trecut,când a avut jucători mult mai buni decãt cei de azi,cum i-a vãndut presto.Cu alte cuvinte te lauzi că vrei performanță,dar în realitate alergi după bani! Se vehiculează tot mai mult ştirea că drona din Deltă ar fi ucraineană,de fabricație americană.Ar cam coincide cu faptul că ăia ştiau precis că a picat în RO şi ne bagă nouă fitile să reacționăm!!Se pare că am "muşcat-o" iar!În rest no comment... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Da , drona era americană de la ucrainieni sau, ucraineană de la americani. Oricum ar fi n-are importanță. Atât timp cât nu lovește vreun obiectiv anume este egal cu zero. Link spre comentariu
BRANCA Postat Septembrie 10, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2023 La asta chiar nu mă aşteptam!Mai rău ca-n bantustane.No comment. https://m.businessmagazin.ro/actualitate/care-este-tara-transformata-intr-o-fabrica-de-copii-unde-22114729 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Nici eu nu mă așteptam. Tocmai în Ucraina... Ce oameni, băi, frate. Link spre comentariu
draku Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Nimic nou sub soare... Mai are cineva dubii asupra faptului ca nu suntem decat niste soareci de laborator? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Acum 37 minute, cdinu332 a spus: Nici eu nu mă așteptam. Tocmai în Ucraina... Ce oameni, băi, frate. Corect este - ce uameni.... Link spre comentariu
cdinu332 Postat Septembrie 10, 2023 Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Eu sunt dihor războinic. Acum 8 minute, yo9hrb a spus: Corect este - ce uameni.... Link spre comentariu
Postări Recomandate