Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 12 ore, BRANCA a spus:

draku.Ăia care stau acolo sunt foşti migranți în SUA?Că văd nume de străzi de import:"Percy","Molly","Duke"...

Se duce dracu limba română!Măcar să trecem la engleză şi ştim o treabă!

Cand am fost eu in vizita, toate se chemau "strada Caisului".... :)

Link spre comentariu

S-a închis şi "cartela DIGI"...Rămăsesem dator un răspuns.Nu e nicio nostalgie după regimul trecut,exceptând trecerea tinereții noastre!Punctam că dacă am ieşit din dictatură să beneficiem real de libertate,de egalitate în drepturi şi să nu mai fim mințiți!Eu zic că realitatea este alta şi cu asta punct.Dacă alții au alți "ochelari de vedere" e dreptul lor...

Pe un sait de meteo se prezintă şi evenimente deosebite,curiozități,reportaje scurte,ş.a.Se prezenta şi situația crabului albastru în Italia,ce mi-a trezit curiozitatea.Un veritabil dezastru ecologic care demonstrează că echilibrul în lanțul trofic e extrem de labil uneori...

https://www.google.com/amp/s/amp.theguardian.com/world/2023/aug/22/invasive-blue-crabs-threaten-economy-of-whole-regions-of-italy-official-say?bshm=rime/2

Link spre comentariu

Nu vreau să deschid o dispută pe tema naționalei,dar Viorel Moldovan are perfectă dreptate!N-avem ce căuta la Euro!Cu mingi lungi şi fără mijloc nu facem nimic!

Trăim o minciună rostogolită în mass-media de ştirişti şi alții!

https://iamsport.ro/fotbal/echipa-nationala/nu-a-mai-suportat-chinul-si-a-izbucnit-suntem-incapabili-imi-vine-sa-innebunesc-viorel-moldovan-nu-vrea-ca-nationala-sa-se-califice-la-euro-id3791.html?utm_medium=referral&utm_source=fanatik

Link spre comentariu

DjLeco2021.Curat adevărat!Mi-aduc aminte de FCSB în trecut,când a avut jucători mult mai buni decãt cei de azi,cum i-a vãndut presto.Cu alte cuvinte te lauzi că vrei performanță,dar în realitate alergi după bani!

Se vehiculează tot mai mult ştirea că drona din Deltă ar fi ucraineană,de fabricație americană.Ar cam coincide cu faptul că ăia ştiau precis că a picat în RO şi ne bagă nouă fitile să reacționăm!!Se pare că am "muşcat-o" iar!În rest no comment...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări