Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mărunţele...

Postări Recomandate

• Răspunsuri 690
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 8 ore, BRANCA a spus:

Nu ştiu în ce măsură e adevărar că firma este ilegală

Eu ziceam ca functiona ilegal nu ca era ilegala . Imi amintiti de inegalabilele titluri din presa neaose " un sofer fara permis/carnet de conducere a facut un accident" ... Social si juridic cam ce semnificatie are "negocierea" firmei cu victimele incendiului pentru plata unor despagubiri ? Eu unu' o asociez cu un stabor ...

Editat de Nikk
completare
Link spre comentariu

Nikk.Da,la funcționarea ilegală mă refeream.Cauza principală o văd în legislaţia extrem de permisivă în domeniul GPL.Văd că nimeni nu se agită cu modificarea acesteia.

Nu ştiu de ce e aşa greu să preluăm legi din alte state,dacă noi nu le putem face sigure.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

legislaţia extrem de permisivă

Putin spus , legislatia este cu dedicatie si nici asa nu se respecta. Am vazut prefectul de Olt, psd-ist de omenie de altfel, socat de faptul ca statiile/depozitele carburanti care au capacitati de stocare peste 30 mc nu mai au nevoie de autorizare ISU. Asta e pentru rechini . Aceasta activitate deosebit de periculoasa nu are obligatia de a fi asigurata . Procuratura se misca "in rem" altfel trebuia sa instituie masuri asiguratorii asupra activelor firmei , inclusiv conturi, la asa prejudicii civile prezumate macar . Ciolacu le-a sarit in ajutor ca plateste el , de la buget, despagubiri pentru victime, tratamente, etc. Sa aiba timp sa transfere banii dupa brevetul Euroins cu 1 mld euro scosi din tara fara sa vada cineva ceva . Frumoasa tara, nu ?

Link spre comentariu
Acum 49 minute, validae a spus:

Cred c-o să te pună să-l îngropi...

Putin probabil, cred...

Pericolul sa apara acumulari periculoase de gaz in subsol este mai mare decat la un rezervor suprateran ventilat natural si amplasat corect.

Desi am vazut ca in alte tari rezervoarele de gaz se amplaseaza subteran. 

Or fi oamenii mai constiinciosi, controale mai stricte, rezervoarele mai bine facute....cine stie?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări