BRANCA Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Nu ştiu dacă e regulă,dar f multe microfoane cu electret au un FET imterior şi necesită tensiune alimentare DC.Ceva de ordinul 5-12V... Link spre comentariu
mirceacra Postat Aprilie 6, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2023 (editat) La 04.04.2023 la 10:10, validae a spus: Sau chiar microfon afectat de umezeală sau praf.Curăţă atent orificiul sau orificiile din faţa microfonului, dacă e o sită. Cea mai tare fază am văzut-o la un cunoscut, care mi-a adus telefonul mobil cu microfonul făcut varză.L-am întrebat cum a putut să bage atîta apă în microfon, mi-a spus că fie-sa de câteva luni se juca cu telefonul şi-l băga în gură...umplând microfonul cu salivă. Se pare ca ati avut dreptate, am schimbat capsula microfonului cu una ce o aveam prin casa si acum merge. Totusi asta schimbata e mai mare ca diametru si posibil sa nu aiba nici aceleasi caracteristici asa ca voi cauta una identica cu cea originala (are 6mm diametru si 2mm inaltime) in schema statiei nu vad vre un cod sau ceva ... Editat Aprilie 6, 2023 de mirceacra Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2023 Partajează Postat Aprilie 6, 2023 Nu are mare importanță tipul capsulei, câtă vreme e aceeași tehnologie Electret, va diferi doar răspunsul în frecvență al microfonului.Lucru irelevant aici.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum