yo3fhm Postat Aprilie 1, 2023 Partajează Postat Aprilie 1, 2023 Seara buna, Caut 2 trafuri de iesire audio recuperate din TV Rubin sau Temp, ambele identice (deci fie 2 xRubin, fie 2x Temp). Sau daca are cineva de demolat ceva sasie vechi din astfel de TV, pot cumpara vechitura si dupa demolare, donez componentele Rog raspuns aici sau PM. Multam anticipat! Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Am cate unul din fiecare,plus trf-urile de retea aferente,rubin-pe toleEI,temp-pe gr.orientat. Link spre comentariu
yo3fhm Postat Aprilie 2, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 8 ore, QQme a spus: Am cate unul din fiecare,plus trf-urile de retea aferente,rubin-pe toleEI,temp-pe gr.orientat. Buna ziua, Vreau sa ajut un batran radioamator sa-si realizeze un vis pe care nu a putut sa si-l transpuna in practica pana acum. Asadar, trafo de iesire AF si eventual de cadre, daca sunteti amabil sa imi comunicati un pret sau daca v-ar interesa altceva, ar fi un bun inceput. Nu stiu daca are nevoie si de transformatoarele de retea, dar daca doriti sa le vindeti, nu ar strica sa imi comunicati conditiile si ptr. ele ! Cu multumiri, Cezar YO3FHM Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Doreste sa construeasca un televizor CRT ? Link spre comentariu
yo3fhm Postat Aprilie 2, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 3 ore, QQme a spus: Doreste sa construeasca un televizor CRT ? Nu. Asadar, cinescopul si tuburile nu ii sunt utile... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Mai degrabă un amplificator cu tuburi, trafurile de cadre putând fi adaptate ca traf de ieșire... Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Atunci voi cauta doua trf. de cadre identice. Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 4, 2023 Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Nu am gasit identice ca perametri(dif. de 10%),primar 6,8-7,5H,dar problema este ca,,primarul este bob. la exterior,, Link spre comentariu
Postări Recomandate