modoran Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Poate omul arunca multimetrul cu totul daca se bulesc sondele, nu știe că se pot înlocui doar alea ( sunt sonde mai scumpe că unele multimetre daca vrei ) Link spre comentariu
Dxxx Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 "am reusit sa distrug contactele(padurile) de la comutator pe ohmi.(chiar daca le curatam frecvent)" Este destul timp de cand exista si multimetre fara rotactor... defapt daca discutam de chinezisme, modelele respective sunt cele recomandabile. Link spre comentariu
aurelianr Postat Aprilie 2, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 11 minutes ago, modoran said: Poate omul arunca multimetrul cu totul daca se bulesc sondele, nu știe că se pot înlocui doar alea ( sunt sonde mai scumpe că unele multimetre daca vrei ) nu stiam ca se pot inlocui sondele pur si simplu nu mi masura nimic Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Acum 12 minute, modoran a spus: Poate omul arunca multimetrul cu totul daca se bulesc sondele, nu știe că se pot înlocui doar alea ( sunt sonde mai scumpe că unele multimetre daca vrei ) Am avut probleme si cu sondele scumpe (siliconice) ............. Link spre comentariu
q_acdc Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Un exemplu foarte clar: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum