vasile barsan Postat Aprilie 4, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2023 Acum 14 minute, Toni Marginean a spus: Placa o vreau eu dupa ce scoti de pe ea integratul. OK, o sa vorbesc cu dl. Neagu sa vedem cum intru in posesia placii Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 5, 2023 Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Din pacate deocamdata nu am gasit decat un TBA 810 AT (tfk) ,daca sunteti dispus sa mai asteptati o sa caut si la cealalta locatie.. sau pot sa il trimit decat pe acesta prin posta (totul gratis ) Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum 3 ore, dan-a2 a spus: Din pacate deocamdata nu am gasit decat un TBA 810 AT (tfk) ,daca sunteti dispus sa mai asteptati o sa caut si la cealalta locatie.. sau pot sa il trimit decat pe acesta prin posta (totul gratis ) Multumesc tare mult! Daca nu rezolv cu placa radio a domnului Neagu ,sigur voi apela la varianta dvs.- deocamdata nu este mare graba,mai asteptam.. (doar ca sta aparatul defacut) Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 15, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2023 Multumesc tuturor pentru ajutor ! Problema s-a rezolvat , radioul functioneaza. Se poate inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate