Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TCA 830

vasile barsan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile barsan

9

• dan-a2

2

• validae

1

• nasturica

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cred că ar fi mai practic să înlocuiți originalul cu unul de aceeași putere dar mai ,,găsibil,, pe la noi, dat fiind că originalul nu se mai fabrică de zeci de ani.Iar de găsit tot prin dezmembrări de aparatură veche s-ar găsi....

Link spre comentariu

Multumesc ptr. raspunsuri , am un tba 790 t , sa vad cum il pot adapta (este destul de asemanator la configuratia pinilor),dela original mi-am luat gandul..

Link spre comentariu
Acum 3 ore, RJK a spus:

6 euro cu tot cu transport!

Acum 1 oră, modoran a spus:

La care se mai adaugă TVA 19%, ebay afișează la sfarsit, nu-i ca AliExpress să afișeze direct.

Asa este, am intrat la ei ,iar pretul total era la peste 7 eur.

Link spre comentariu
Acum 15 minute, dan-a2 a spus:

Cumva se gaseau in modulele sunet din tv color vechi ? am sa caut maine si va dau raspuns..

Va multumesc mult!

Link spre comentariu

Salut, am o placa completa functionala , atat partea de radio si intrarea auxiliara cit si amplificatorul audio, de la un radio stationar Grundig cu finalul TBA 830 S. Pret 30 Lei, cum se vede in poze.

image.thumb.jpeg.9618d4d3406f870236e7ba1aae0253c9.jpegimage.thumb.jpeg.b865f3e65613a9cabd7c101eb3badacd.jpeg

Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 5 minute, vasile barsan a spus:

Multumesc mult! nu stiu insa ce o sa fac cu restul placii.. ma mai gandesc

Placa o vreau eu dupa ce scoti de pe ea integratul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări