Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere tweeter 4ohmi

bmwh548

Postări Recomandate

La 01.04.2023 la 13:41, bmwh548 a spus:

Total exclusa varianta trecerii la tweeterele eliptice. Nu am ascultat nici o pereche, poate se aud frumos, dar ar presupune hacuirea incintelor. Plus masti noi. Ar fi usor absurda modificarea in contextul in care se gasesc RFT-urile cu tweetere eliptice pe site-urile SH. Modelul din topic in schimb apare mai greu si e la preturi ridicole (probabil se mizeaza pe nostalgia potentialilor cumparatori, pentru ca 600-700 de lei mi se pare enorm pentru incintele astea).

Daca gasesc niste tweetere noi care sa fie o idee mai mari in diametru nu ar fi o tragedie, se poate majora gaura. Nu e un capat de tara o carota. Dar trecerea la eliptice...in nici un caz.

Era doar o ideie, poti pune ce doresti.

Eu as pune pe laga tw si o medie cu colota, au fost aici pe forum la vanzari si tw si medii cu calota destule.

Crhiar eu am cumparat o pereche de hecomp 25 pe 4R cu putin timp in urma.

Ca ideie stai la panda, poti gasi tw de calitate la preturi ok.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmwh548

6

• Shambala

5

• sonic11

5

• ex.escu

1

Top autori în acest subiect

S-a rezolvat problema cu ajutorul unei cunostinte stabilita in Germania. Mai dureaza putin pana ajung la mine, dar din poze par sa fie in stare buna spre foarte buna.

Multumesc colegilor de forum pentru implicare :)

3I7cTFV.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări