Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema pete (cercuri) ecran ue40j5100aw samsung

LucaGRG

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LucaGRG

7

• iuliantv

4

• Toni Marginean

3

• Budreala Radu

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Chiar acum, Toni Marginean a spus:

Leduri defecte. Nu se inlocuiesc ci se schimba toata sau toate baretele cu leduri.

Cu siguranță le schimb pe toate ca să aibă aceeași durata de viata. Deci problema sunt baretele

Acum 1 minut, Toni Marginean a spus:

Leduri defecte. Nu se inlocuiesc ci se schimba toata sau toate baretele cu leduri.

Pot verifica compatibilitatea ledurilor cumpărate de pe site-uri din România cu cele din televizor fără a desface TV-ul? 

Link spre comentariu
Acum 5 minute, Toni Marginean a spus:

Și o să mai cadă când desface ecranul!

La un LG de 49 inch, am găsit toate lentilele căzute, ledurile încă luminau...

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Budreala Radu a spus:

Au căzut lentilele dispersoare...

o sa il desfac si o sa constat problema cel mai bine, dar nu trebuia sa se vada la fel in fiecare punct? dacaar fi cazut lentilele?

Link spre comentariu
Acum 2 minute, LucaGRG a spus:

o sa il desfac si o sa constat problema cel mai bine, dar nu trebuia sa se vada la fel in fiecare punct? dacaar fi cazut lentilele?

Cand cad lentilele sun probleme cu ledurile, lipesti lentilele montezi display la loc si te trezesti ca nu se mai aprind, corect este asa cand se defsface display schimbi direct baretele fara sa stai pe ganduri, ca nu va dura minunea mult si va cadea la scurt timp

Inapoi altele pana te saturi sa tot demontezi, asa ca spor la treaba

Link spre comentariu
Acum 2 minute, LucaGRG a spus:

,,lentile,, nu sant ,,lipite,, ,,electomecanic,, sa cada toate odata ,sant lipite cu un adeziv,care in timp cedeaza din cauza expunerii indelungate la temperatura mare,

daca vreti sa va lamuriti datii ceva palme   :limb: si vedeti cum cad mai multe,dar nu prea tare ,ca spargeti displayul :rade:

eu unul va recomand sa apelati la cineva de meserie si ,sa cereti acceptul sa vizualizati manopera,

care poate vi se va parea floare la ureche,dar nu e chiar asa daca nu faci cu foarte mare grija de cateva ori,eu am facut de zeci poate peste 100 ori ,si tot am mai crapat cateva

Link spre comentariu
Acum 10 minute, Florinel TV a spus:

Cand cad lentilele sun probleme cu ledurile, lipesti lentilele montezi display la loc si te trezesti ca nu se mai aprind, corect este asa cand se defsface display schimbi direct baretele fara sa stai pe ganduri, ca nu va dura minunea mult si va cadea la scurt timp

Inapoi altele pana te saturi sa tot demontezi, asa ca spor la treaba

Mersi, dar nu gasesc modelul exact al ledurilor pentru televizor fara sa il desfac?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări