Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv bruiaj microfon de la distanta

ionutz2013

Postări Recomandate

Acum 50 minute, ionutz2013 a spus:

Nu pe mine ma asculta. Nu sunt direct implicat in asta. Pe mine ma urmareau de ex daca plecam cu acea persoana in masina am vaz cu ochii mei masina de politie urmarindu-ne pe tot traseu unde m-am deplasat cu acea persoana in dreapta. Ideea este ca daca exista vreo solutie electronica sa le bruiez sa fie in privat iar topicul asta rog sa fie Sters! Nu doar inchis.

Masina de politie nu te urmarea pe tot traseul daca n-avea mandat. Mandatul nu ti-l cere tie (sau vecinului) si nici nu trebuie sa aiba aprobarea ta.

Mai bine te-ai gindi serios daca sa mai iesi si sa te mai vizitezi cu acea persoana pt ca nu se baga politia/servicile la supraveghere degeaba.

Ori o infloresti tu ori, daca e real ceea ce zici, te feresti de ea. Daca intrebi si tu pt "un prieten" care defapt esti chiar tu mai bine nu intrebai nimic pe aici si nu te mai agitai atita. Crezi ca daca esti supravegheat nu iti supravegheaza si postarile pe un forum oarecare?

@ moderatori: inchideti si mutati la pubela astfel de discutii. Asta nu-i un forum de pe darkweb sa purtam discutii de spionaj si supravegheri.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz2013

13

• Stefan

4

• BRANCA

3

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

Acum 31 minute, sesebe a spus:

Masina de politie nu te urmarea pe tot traseul daca n-avea mandat. Mandatul nu ti-l cere tie (sau vecinului) si nici nu trebuie sa aiba aprobarea ta.

Mai bine te-ai gindi serios daca sa mai iesi si sa te mai vizitezi cu acea persoana pt ca nu se baga politia/servicile la supraveghere degeaba.

Ori o infloresti tu ori, daca e real ceea ce zici, te feresti de ea. Daca intrebi si tu pt "un prieten" care defapt esti chiar tu mai bine nu intrebai nimic pe aici si nu te mai agitai atita. Crezi ca daca esti supravegheat nu iti supravegheaza si postarile pe un forum oarecare?

De asta vreau sa se stearga de tot topicu asta. Mai tin ei cont de mandat? Ei dau legi ei le incslca. A se sterge!!! Nu mutat la pubela. Sters sa dispara definitiv de pe forum.

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu
Acum 7 minute, icar a spus:

Paranoia.

A cui? Exista schema sau dispozitiv? Da sau nu. NU VREAU VORBARAIE LUNGA FARA SENS Daca nu rog adminii sa stearga subiectu definitiv! 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări