Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dispozitiv bruiaj microfon de la distanta

ionutz2013

Postări Recomandate

Acum 50 minute, ionutz2013 a spus:

Treaba e ca in apart de sub sta un chirias doar cateva ore pe zi, noaptea ne locuind acolo.

Acum 42 minute, ionutz2013 a spus:

Nu e. Nu vine cu niciuna. Vine si pleaca singur intotdeauna si nu a fost vaz nicio femeie intrand sau iesind de acolo.

Deci pana la urma cine pe cine spioneaza ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz2013

13

• Stefan

4

• BRANCA

3

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

Acum 3 minute, djvas a spus:

Chiriasu impreuna cu gaboru pe acea persoana. Iar eu vreau sa fac un dispozitiv sa stopez acel spionaj.

Link spre comentariu

Subiectul nu are ce cauta la DIY audio - mutat aici.

1. Nu poti stopa o actiune de spionaj profesionist facuta.  Cel mult poate fi blocata partial, dar tu nu ai nici pe departe cunostintele necesare - sorry. Si sper ca nimeni sa nu se apuce sa te invete aberatii - pt ca subiectul se preteaza de minune la glume [proaste].  99% din teoriile de pe ici colo sunt "folclor", ca sa ma exprim politicos.

2.  Retine observatia extrem de pertinenta a lui Stefan. 

Really man ?  Ai idee cat costa o actiune de ascultare completa fie si numai pt cateva zile ?  Cum poti fi asa naiv sa crezi ca va pune cineva pe FB rezultatele unei ascultari ?

Link spre comentariu

Si ai de gind sa rastorni cine-stie-ce-guvern de-ti trebuie confidentialitate deplina?

Daca cineva vrea sa te asculte tot de va asculta indiferent de masurile pe care ti le iei. 

Vrei confidentialitate te duci si vorbesti in padure linga o cascada. Vrei sa nu te-asculte ce faci tu cu nevasta atunci te muti intr-o cabana in mijlocul muntilor si gata.

Link spre comentariu

sesebe.Problema nu e aşa simplă.În fond ai dreptul la intimitate şi mai mult ca sigur e interzis,legal,să spionezi vecinul!Şi statul dacă te supraveghează are nevoie de mandat!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, ionutz2013 a spus:

Pers respectiva a facut ceva. Nu pot zice pe forum. Cu multi ani in urma si de atunci...

@ionutz2013nu știu ce hram porți dar daca la polițist ii spui gabor atunci e clară treaba.

Acum 25 minute, djvas a spus:

Buna asta! :rade:

Link spre comentariu
Acum 20 minute, sesebe a spus:

Si ai de gind sa rastorni cine-stie-ce-guvern de-ti trebuie confidentialitate deplina?

Daca cineva vrea sa te asculte tot de va asculta indiferent de masurile pe care ti le iei. 

Vrei confidentialitate te duci si vorbesti in padure linga o cascada. Vrei sa nu te-asculte ce faci tu cu nevasta atunci te muti intr-o cabana in mijlocul muntilor si gata.

Nu pe mine ma asculta. Nu sunt direct implicat in asta. Pe mine ma urmareau de ex daca plecam cu acea persoana in masina am vaz cu ochii mei masina de politie urmarindu-ne pe tot traseu unde m-am deplasat cu acea persoana in dreapta. Ideea este ca daca exista vreo solutie electronica sa le bruiez sa fie in privat iar topicul asta rog sa fie Sters! Nu doar inchis.

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu
Acum 24 minute, BRANCA a spus:

sesebe.Problema nu e aşa simplă.În fond ai dreptul la intimitate şi mai mult ca sigur e interzis,legal,să spionezi vecinul!Şi statul dacă te supraveghează are nevoie de mandat!

Si tot așa de ilegal e sa bruiezi o acțiune de supraveghere cu mandat.

@BRANCA investea cineva atâția bani si tehnica daca nu era ceva serios si cu mandat?

@validae subiectul trebuie pus in publea, nu stres!

Acum 21 minute, ionutz2013 a spus:

daca plecam cu acea persoana in masina am vaz cu ochii mei masina de politie urmarindu-ne

Link spre comentariu
Chiar acum, Stefan a spus:

Si tot așa de ilegal e sa bruiezi o acțiune de supraveghere cu mandat.

@BRANCA investea cineva atâția bani si tehnica daca nu era ceva serios si cu mandat?

Pai da e ilegal acel spiomaj care in trecut dupa o sesizare au fost intimidari la acea persoana urmariri pe strada etc. La vremea respectiva cand s-au intamplat incidentele nu cunosteam acea persoana. Dar aia continua si in prezent cu tot felu de intimidari, spionajele in casa etc. Pe mine sau pe oricine are legatura cu persoana asta ne spioneaza constant o perioada dupa care se reintorc de unde au plecat.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, ionutz2013 a spus:

Nu pe mine ma asculta. Nu sunt direct implicat in asta. 

Ba vad ca da, esti implicat. Ce te freaca grija ca vecinul este spionat? Si daca e spionat audio, si asta o stie tot blocul, inclusiv tu, cine il impiedica sa vorbeasca in alta parte probleme de rasturnare de guverne, si acasa sa fie om obișnuit...stii tu, zacusca si zaharul in alimentația diabeticului. Sa-i omoare cu plictiseala :rade:

E bun si netflix ul la ceva, dar vad va daca e consumat in exces, produce efecte. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, doru3160 a spus:

Ba vad ca da, esti implicat. Ce te freaca grija ca vecinul este spionat? 

Nu e vecinu. E membru din fam. Crezi ca ma freca pe mine grija vecinilor? Putea sa se mute si nasa si sri langa ei nu m-ar fi interesat. 

Link spre comentariu

Daca e ascultat si asta o stii si tu si alti cativa, stai fara grija, nu e ascultat. Poti spune orice despre servicii numai ca sunt prosti nu. Dimpotriva. 

Da mai bine monteaza si tu echipamente de supraveghere in apartamentul cu pricina si afla ce se petrece acolo. Si abia atunci intrebam, cine pe cine supraveghează? :rade:

Link spre comentariu

Am montat demult camere dar nu apare nimic. Ba mai mult am gasit pauze in inregistrari din mom in care pleca de acasa si pana se intorcea si logurile incepeau din momentul cand se intorcea. Ca si cum dvr ar fi fost oprit sau taiata alim

Editat de ionutz2013
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări