ionutz2013 Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Nu stiu daca e locul potrivit sau titlu potrivit pentru asta. Ma intereseaza sa fac un dispozitiv care sa detecteze/ bruieze microfoane spion amplasate intr-un apartament vecin la care nu am acces. Cineva detine aparatura de ascultare/urmarire etc. Si vreau un dispozitiv o schema ceva care sa afecteze functionarea acestor aparate de la distanta de un etaj de bloc sa zic. Exista vreo metoda de a bruia aceste dispozitive? Mai multe detalii pot da in privat. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Ai televizor smart? Ala te spioneaza, nu vecinul de bloc. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Nici macar nu-i nevoie de un televizor smart, e suficient telefonul. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 29, 2023 Autor Partajează Postat Martie 29, 2023 Nu pe mine ma spioneaza. E vb de alta persoana unde am observat activitate suspecta in apartamentu de sub acea persoana. Dar ideea e ca daca exista vreo solutie sa nu apara pe forum. Sa fie in privat. Asta cu smart tv si tel stiu ca se spioneaza prin ele. Cand eram la acea persoana si vb cu ea despre ceva anume. Eliminand din casa smartphone-uri si alte dispozitive. Le-am dus in masina. Cand ma uitam ulterior pe tel acelei persoane care a stat in masina in timp ce discutam in casa, apareau pe facebook postari legate de ce am discutat cu persoana respectiva in casa. Ne avand smart tv nici laptop nici pc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 ionut2013.Pot fi două variante,prima e să asculte cu microfon prin perete,a doua prin emiţător montat in apartament. Pentru emiţător sunt aparate de detecţie,dar ce faci cu microfonul că ăla lucrează în spectrul audio? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 29, 2023 Autor Partajează Postat Martie 29, 2023 Acum 9 minute, BRANCA a spus: ionut2013.Pot fi două variante,prima e să asculte cu microfon prin perete,a doua prin emiţător montat in apartament. Pentru emiţător sunt aparate de detecţie,dar ce faci cu microfonul că ăla lucrează în spectrul audio? Pai microfonul ala vreau sa il bruiez sau sa il fac sa nu mai capteze nimic. In urma cu mult timp am facut un preamplificator de microfon foarte sensibil cu un microfon capacitiv. Acela pus intr-un fel de parabolica captam cu el sunete la o distanta destul de mare. Deci poate exista asa ceva in acel apartament suspect. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 @BRANCA chiar crezi poveștile astea că cineva stă să asculte prin pereți povesti "ultrasecrete" ale vecinilor de apartament și după postează pe FB ce s-a discutat? Ce apare pe FB: - Vecinu': Vecină mai ai zacuscă de-aia bună? - Vecina: Mai am dar mâine, azi e soțu' acasă. Dosarul "zacusca" nu alta! Oricum discuția despre echipamente de bruiaj radio nu are ce căuta pe Elforum! Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 29, 2023 Autor Partajează Postat Martie 29, 2023 (editat) Acum 10 minute, Stefan a spus: @BRANCA chiar crezi poveștile astea că cineva stă să asculte prin pereți povesti "ultrasecrete" ale vecinilor de apartament și după postează pe FB ce s-a discutat? Ce apare pe FB: - Vecinu': Vecină mai ai zacuscă de-aia bună? - Vecina: Mai am dar mâine, azi e soțu' acasă. Dosarul "zacusca" nu alta! Pers respectiva a facut ceva. Nu pot zice pe forum. Cu multi ani in urma si de atunci... Pe mine ma intereseaza cum sa bruiez acele microfoane si alte aparate de ascultat, interceptat etc. Editat Martie 29, 2023 de ionutz2013 Link spre comentariu
Untold Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 (editat) Cu un scanner afli frecventa pe care functioneaza microfonul, foarte posibil FM, apoi e simplu. Un ton de 1000Hz care sa moduleze un oscilatorFM cu frecventa variabila (trimmer sau cond variabil) si gata. Asta daca microfonul nu e unul profesionist de spionaj, alea cred ca merg pe o frecventa speciala. Sau mai poate fi un microfon gsm cam cum ar fi aici: https://www.spy-shop.ro/spionaj/microfoane-gsm.html Mai poti incerca cu un magnetron de la un cuptor cu microunde sau, in timp ce vorbesti, sa freci in maini o foita de ciolofan si sa vorbesti mai incet. Cel mai bine iti faci un jammer, ca in videoclipul de pe youtube sau afla mai multe aici: https://sandlab.cs.uchicago.edu/jammer/ Editat Martie 29, 2023 de Untold Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Untold.Ce propui e valabil tot la un emiţător.Da' am zis că e şi varianta cu microfon cu amplificare,fără emiţător... Pe linkul pus sunt destule scule,unele f scumpe.Da' eu aş apela întãi la o agenţie de detectivi.Ăia lucrează legal şi pot depista şi emiţătoare dacă există. Link spre comentariu
telefunken Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Logica ar fi urmatoarea, detectezi un device oarecare care emite. Cum iti dai seama ca este un microfon spion? Poate fi aparatul de supraveghere al bebelusului de la apartamentul x unde sta o vecina de treaba. Poate face si o zacusca buna... Poate fi modulatorul FM al manelistului de pe scara B, etc. Bruiajul este simplu, se emite un semnal suficient de puternic incat semnalul util sa se inece in "zgomotul" bruiajului. Ce te faci daca microfonul emite in sistem spread spectrum? Pentru microfonul acustic exista solutia milenara, dai muzica la maxim, eventual ceva muzica clasica, am auzit ca cei din servicii o adora. Dar ce te faci daca este spionat din blocul vecin? O raza laser loveste geamul, geamul vibreaza de la sunete si moduleaza fasciculul laser, etc. Dar daca iti capteraza radiatiile tempest? Dar daca... Daca vor sa te asculte, te vor asculta. Si lucrurile sunt mai simple si mai discrete, nici nu stii cat de simple. Asa ca vorbiti despre vreme, despre meciul de aseara, despre copii si nepoti. Savurati un vin bun si lasati trecutul in pace. Link spre comentariu
Untold Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 (editat) Ar mai merge incercat si un dog repeller, ca tot ultrasunete emite si ala.... Ca daca ai in plan sa spargi o banca sau sa rastorni guvernul, te duci in padure sa vorbesti, fara niciun device cu tine. P.S. Ar mai fi si o solutie extrema, LRAD: https://www.popularmechanics.com/military/weapons/a32892398/what-is-lrad-sonic-weapon-protests/ Editat Martie 29, 2023 de Untold Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 29, 2023 Autor Partajează Postat Martie 29, 2023 Nu stiu unde e sursa daca jn blocul vecin sau in acelas bloc. Treaba e ca in apart de sub sta un chirias doar cateva ore pe zi, noaptea ne locuind acolo. Dc ar plati chirie sa stea cateva ore pe zi doar. Si mi s-a clnfirmat ca face ceva suspect( acele dispozitive) iar alaturi un gabor. Cel mai posibil microfoane jn spectru audio. Nu stiu ce foloseste mai exact. Link spre comentariu
telefunken Postat Martie 29, 2023 Partajează Postat Martie 29, 2023 Acum 2 minute, ionutz2013 a spus: Dc ar plati chirie sa stea cateva ore pe zi doar. Poate se intalneste cu amanta in astea cateva ore. Poate il spioneaza pe gabor. Poate renoveaza... Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 29, 2023 Autor Partajează Postat Martie 29, 2023 Acum 5 minute, telefunken a spus: Poate se intalneste cu amanta in astea cateva ore. Poate il spioneaza pe gabor. Poate renoveaza... Nu e. Nu vine cu niciuna. Vine si pleaca singur intotdeauna si nu a fost vaz nicio femeie intrand sau iesind de acolo. Link spre comentariu
Postări Recomandate