dumitrumy Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Salut, nu am stiut unde sa postez. Cineva din Bucuresti cumpara componente de la TEMEEE sa ma cuplez si eu cu cateva rezistente de 1W/ 0,1R si 0,15R? Multumesc. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Acum 8 minute, dumitrumy a spus: Salut, nu am stiut unde sa postez. Cineva din Bucuresti cumpara componente de la TEMEEE sa ma cuplez si eu cu cateva rezistente de 1W/ 0,1R si 0,15R? Multumesc. Va ajut eu, cate buc din fiecare ? Chiar acum, djvas a spus: Va ajut eu, cate buc din fiecare ? Link spre comentariu
dumitrumy Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 ################################################### 20 buc din fiecare. Cele de 0,15R vad ca sunt de protectie, nu ma intereseaza. Multumesc. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 Acum am nevoie de un TNY280PN de la dl Carciumaru. Are cineva o comanda in pregatire sa il adauge pe lista? Danke! Link spre comentariu
ionut120v Postat Mai 15, 2023 Partajează Postat Mai 15, 2023 Sunt interesat de cateva placute care se gasesc pe ALI... in caz ca achizitioneaza cineva de acolo. SG3525 LM358 Inverter Driver Board DC 8-28V 5A MPPT solar panel charging regulator control board lithium battery charging board solar charging control board Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum