bogdanchirana Postat Martie 27, 2023 Partajează Postat Martie 27, 2023 Buna ziua, Detin un TV Horizon 40HL910U si dupa un software update nu mai functioneaza netflix. Aplicatia functiona doar din "cast" de pe telefon, insa acum imi deschide browser-ul cand dau cast. Are cineva o varianta mai veche de software/firmware cu care ma poate ajuta? Multumesc, Bogdan. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 27, 2023 Partajează Postat Martie 27, 2023 (editat) 17mb120 tv.ul are in functia smart un magazin de aplicatii de unde se poate descarca si instala aplicatia,nu cred ca 17mb120 sa nu mai suporte aplicatia,avand in vedere ca merge perfect pe 17mb110 Editat Martie 27, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
bogdanchirana Postat Martie 27, 2023 Autor Partajează Postat Martie 27, 2023 Salut Iulian, In magazin nu gasesc aplicatia. Cred ca era cumva instalata separat. Ma poti ajuta cu un soft mai vechi? Multumesc. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 27, 2023 Partajează Postat Martie 27, 2023 Salveaza profilul din tv pe un stick si posteaza-l sa vedem daca este activat Netflix-ul la MenuitemSuport. Cum se face citesti aici https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/ Link spre comentariu
bogdanchirana Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 Salutare, Am incercat pasii din post-ul mentionat de tine, insa nu functioneaza. Pe stick mi se creeaza un folder DVR. Am incercat si cu folder "Read"... https://ibb.co/Pj2WLhL Asta imi apare cand intru in meniul Service. Ce se poate face? Bogdan. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Poate nu ai citit TOT sau ai sarit ceva. Ai pus folder numit downloadprofile.mb100 ???. Link spre comentariu
bogdanchirana Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 Am reusit, denumisem mb95 folderul... Aici sunt fisierele: https://easyupload.io/7nv50k Multumesc. Bogdan. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Tot acolo unde ai gasit cum se salveaza profilele gasesti sa downloadezi un program numit Vestel Toolbox. Cu el deschizi profilele si cauti MenuitemSuport. Acolo vei gasi Netflix dar este pe FALSE. Il treci pe TRUE. Succes. Link spre comentariu
bogdanchirana Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 Salut, Am reusit sa gasesc, cum fac acum sa scriu softul pe TV? Mulltumesc! Bogdan. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 (editat) Ai facut modificarea pentru activare Netflix ?. Tot acolo gasesti cum se copiaza inapoi in tv fisierele modificate. Editat Martie 28, 2023 de yokoono Link spre comentariu
bogdanchirana Postat Martie 28, 2023 Autor Partajează Postat Martie 28, 2023 Am facut modificarea, insa nu gasesc cum sa copiez fisierele in tv. Ma poti ajuta, te rog? Multumesc, Bogdan. Link spre comentariu
yokoono Postat Martie 28, 2023 Partajează Postat Martie 28, 2023 Ai nevoie de un folder numit PROFILE. Restul scrie in acel thread. Link spre comentariu
eduarddan40 Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 Buna seara ! am acest tv si initial am zis sa ii caut ecran daca gasesc acceptabil la pret , credeti ca se poate repara cu un update ? Va multumesc ! Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 Dupa ce ai tastat MENU tasteaza si 4725 si fa o poza. Din fata. Mai vad o dunga verticala si o pata neagra in coltul din dreapta sus. Link spre comentariu
eduarddan40 Postat Noiembrie 8 Partajează Postat Noiembrie 8 Cred ca dunga era cand functiona. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum