300B SE Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Am posibilitatea sa cumpar incinta acustica de mai sus. Rog pe cei inițiati sa imi explice ce inseamna 2.5 cai. Atasesz mai jos foto cu bornele de conectare. Eventual cateva pareri. Multumesc! Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 2,5 cai inseamna un fel de 3 cai care arata ca 2 cai cu 2 midwoofere identice. Numai ca spre deosebire de 2 cai, cele 2 midwoofere nu sunt legate in paralel, ci sunt filtrate separat, ca la 3 cai. Unul taiat mai jos lasat pe post de woofer, si al doilea taiat mai sus, lasat si ca woofer si ca medie. Asta pt intarirea basului - sunt 2 difuzoare care participa la redarea joaselor. Solutia se foloseste cel mai des la incintele coloana cu midwoofere de 6,5-8". OBS - TAGA TAV-806F nu sunt boxe pe 2,5 cai ci pe 3 cai, cu 4 difuzoare. Au 4 borne pt a putea fi folosite bi-wiring sau bi-amp. Specifications of the TAGA Harmony TAV-806F Floorstanding Speaker: 3-way, 4 drivers, floorstanding, bi-wiring, bi-amp, front bassreflex port, crossover points 600Hz 4kHz TLIE Enclosure High-Frequency Driver: 25mm (1″), TWG faceplate, silk dome Midrange Driver: 133mm (5.25″), paper cone Bass Driver: 2 x 203mm (8″), paper cone Frequency Response: 30Hz-25KHz Impedance: 6 ohm Sensitivity: 89 dB Dimensions (H x W x D): 108 x 24,5 x 31,2 cm (excl. spikes) Weight (net): 36.8 kg pair Recommended Amplifier Power: 20-180W Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Interesant ca am gasit cu acest cod 3 variante asemanatoare.... 6 ohmi nu stiu daca este optim.... Mai ales ca la "lămpi" nu prea se "poartă" la trafurile de iesire. (nu s-a specificat la ce se va conecta, dupa nick, esti fan lămpase *) Decibelii aceia mi se par putini.... Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Foarte putini pt lampi. Si cealalata observatie este corecta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum