vasile barsan Postat Mai 7, 2023 Autor Partajează Postat Mai 7, 2023 Acum 13 ore, imre1968 a spus: OSCILOSCOP E 0102 il iau eu Ok Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 9, 2023 Autor Partajează Postat Mai 9, 2023 RCASS SANWA - VANDUT OSCILOSCOP E0102 - VANDUT Raman valabile celelalte ,la care se mai adauga astazi: Casetofon rusesc ''Legenda 404'' ,carcasa fara sparturi / zgarieturi, greu (tipic rusesc..),mecanica isi face functiile insa nu reda decat un fasait,nu vreau sa intervin in el ,pentru cine il doreste , pret = 50lei Radio cu ceas PHILIPS , nu pot regla ceasul (probabil contacte imperfecte), radio perfect functional in ambele game MW ; FM , carcasa cu urme de uzura normale datorita varstei , pret = 20lei Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 La 09.05.2023 la 18:18, vasile barsan a spus: RCASS SANWA - VANDUT OSCILOSCOP E0102 - VANDUT Raman valabile celelalte ,la care se mai adauga astazi: Casetofon rusesc ''Legenda 404'' ,carcasa fara sparturi / zgarieturi, greu (tipic rusesc..),mecanica isi face functiile insa nu reda decat un fasait,nu vreau sa intervin in el ,pentru cine il doreste , pret = 50lei Radio cu ceas PHILIPS , nu pot regla ceasul (probabil contacte imperfecte), radio perfect functional in ambele game MW ; FM , carcasa cu urme de uzura normale datorita varstei , pret = 20lei RR MONDIAL - VANDUT Adaug astazi : RR IRIS , ''de buzunar'' ,romanesc UL ; UM , functional , capacul bateriilor lipsa ,nu a fost ''macelarit ''pe placa (in sensul ca are componentele originale -fara interventii) , pret = 30 lei RR GLORIA 4 , Tehnoton , lipsa: butoane potentiometre , 2elementi antena , modul uus ; perfect functional in rest UL;UM;US , pot. ton sunt un pic blocati (fiind cu tije de plastic..) ,pana si becurile de iluminat scala functioneaza, carcasa / geam scala f. bune, fara sparturi -zgarieturi , pret = 40 lei Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Mai 25, 2023 Partajează Postat Mai 25, 2023 Rog eu: RR GLORIA 4 , Tehnoton , lipsa: butoane potentiometre , 2elementi antena , modul uus ; perfect functional in rest UL;UM;US , pot. ton sunt un pic blocati (fiind cu tije de plastic..) ,pana si becurile de iluminat scala functioneaza, carcasa / geam scala f. bune, fara sparturi -zgarieturi , pret = 40 lei Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 25, 2023 Autor Partajează Postat Mai 25, 2023 Chiar acum, hamatdumitru a spus: Rog eu: RR GLORIA 4 , Tehnoton , lipsa: butoane potentiometre , 2elementi antena , modul uus ; perfect functional in rest UL;UM;US , pot. ton sunt un pic blocati (fiind cu tije de plastic..) ,pana si becurile de iluminat scala functioneaza, carcasa / geam scala f. bune, fara sparturi -zgarieturi , pret = 40 lei In regula! Link spre comentariu
sflorian Postat Mai 27, 2023 Partajează Postat Mai 27, 2023 Radio IRIS il vreau eu ! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 27, 2023 Autor Partajează Postat Mai 27, 2023 Acum 7 ore, sflorian a spus: Radio IRIS il vreau eu ! Retinut ptr. dvs. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 28, 2023 Autor Partajează Postat Mai 28, 2023 (editat) ACTUALIZARE POST / PRETURI Raman VALABILE (cu pozele mai sus): RR stationar NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 25 lei RR SELECT S722T ,functional ,intreg , aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil ,pentru cunoscatori ,care la mine doar strange praful , pret = 85 lei Casetofon rusesc ''Legenda 404'' ,carcasa fara sparturi / zgarieturi, greu (tipic rusesc..),mecanica isi face functiile insa nu reda decat un fasait,nu vreau sa intervin in el ,pentru cine il doreste , pret = 45 lei Radio cu ceas PHILIPS , nu pot regla ceasul (probabil contacte imperfecte), radio perfect functional in ambele game MW ; FM , carcasa cu urme de uzura normale datorita varstei , pret = 15lei ADAUGAM ASTAZI : RR DUO ( Tehnoton ) , stare buna , (are o ciobitura a carcasei ,vizibila in poze),functional , complet , aparat colectibil ,alimentare 220v sau baterii , pentru cunoscatori ,pret = 65 lei JUPITER 2 ,(Tehnoton) , functional ,un pic ciobita carcasa in partea superioara stanga sus, (se vede in poze) lipsa buton volum si segmentul subtire din antena,componente originale, colectibil, cu pliant original , pret = 65 lei Cam atat deocamdata Editat Mai 28, 2023 de vasile barsan Link spre comentariu
Tanase Ion Postat Mai 28, 2023 Partajează Postat Mai 28, 2023 Buna ziua, as fi interesat de un radio ptr un coleg de aici de pe elforum de un radio pescarus daca aveti si daca este cumva si varianta cu carcasa rosie poate sa fie si nefunctional dar complet. Acest radio pescarus este doar ptr dragul amintirilor fiind un obict sentimental ptr acest coleg, cu stima si respect multumesc anticipat ptr intelegerd si o zi cat mai frumoasa de aici de la malul marii. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 28, 2023 Autor Partajează Postat Mai 28, 2023 Acum 1 oră, Tanase Ion a spus: Buna ziua, as fi interesat de un radio ptr un coleg de aici de pe elforum de un radio pescarus daca aveti si daca este cumva si varianta cu carcasa rosie poate sa fie si nefunctional dar complet. Acest radio pescarus este doar ptr dragul amintirilor fiind un obict sentimental ptr acest coleg, cu stima si respect multumesc anticipat ptr intelegerd si o zi cat mai frumoasa de aici de la malul marii. Imi pare rau ,nu mai am ,am avut unul gri ,cu multa vreme in urma..Dela ''Pescarus '' am mai gasit o carcasa in care cineva a incercat sa adapteze (fara mare succes) un alt montaj radio . Toate cele bune! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 29, 2023 Autor Partajează Postat Mai 29, 2023 Adaugam astazi: BOXE SISTEM 5+1 EBODA , 4 ohmi ,stare foarte buna , 4 buc. pret = 40 lei APARAT FOTO "ORIZONT'', fabricat de IOR cu multi ani in urma , destul de rar, colectibil, declansatorul este blocat , pret = 30 lei Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2023 Valabile cele de mai sus. ADAUGAM ASTAZI : RR VEF 201 , colectibil , functional (pana si becurile dela scala), lipsa capac baterii si butoane ton si volum ;carcasa /scala fara crapaturi ,zgarieturi majore , componente originale ,aratos ,cred ca merita = 65 lei Link spre comentariu
hamatdumitru Postat Iunie 6, 2023 Partajează Postat Iunie 6, 2023 Rog eu: RR VEF 201 , colectibil , functional (pana si becurile dela scala), lipsa capac baterii si butoane ton si volum ;carcasa /scala fara crapaturi ,zgarieturi majore , componente originale ,aratos ,cred ca merita = 65 lei Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 6, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2023 Acum 2 minute, hamatdumitru a spus: Rog eu: RR VEF 201 , colectibil , functional (pana si becurile dela scala), lipsa capac baterii si butoane ton si volum ;carcasa /scala fara crapaturi ,zgarieturi majore , componente originale ,aratos ,cred ca merita = 65 lei OK , vorbim in MP Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 8, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2023 VEF 201 - VANDUT Raman valabile celelalte nevandute de mai sus , la care se adauga: Casetofon portabil BRG MK 25 , complet , componente originale , motorul este defect ,carcasa arata destul de bine ptr. varsta ei, macar ptr. piese cred ca merita 40 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate