Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RADIORECEPTOARE Tranzistorizate si altele

vasile barsan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile barsan

78

• sflorian

7

• Tanase Ion

7

• hamatdumitru

6

• 2 săptămâni mai târziu...

Actualizare preturi :

RR stationar  NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 35 lei

RR-NOVEX-FATA-2.jpg

RR-NOVEX-FATA-3.jpg

RR-NOVEX-SPATE.jpg

RR  MONDIAL , functional ,  buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 45 lei

RR-MONDIAL-SUS.jpg

RR-MONDIAL-SPATE.jpg

RR-MONDIAL-INTERIOR.jpg

RR-MONDIAL-FATA.jpg

GENERATOR SEMNALE  GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 95 lei

GENERATOR-SEMNALE-1.jpg

GENERATOR-SEMNALE-3.jpg

IMG-20230326-121231.jpg

IMG-20230326-121007.jpg

Se adauga RR SELECT  S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 100 lei

RR-SELECT-FATA.jpg

RR-SELECT-FATA-1.jpg

RR-SELECT-INTEROR-1.jpg

RR-SELECT-INTERIOR-2.jpg

RR-SELECT-BAZA.jpg

RR-SELECT-SPATE.jpg

RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 25 lei

RR-NAHRO-FATA.jpg

RR-NAHRO-SUS.jpg

RR-NAHRO-SPATE.jpg

Vor urma si altele..

Link spre comentariu

Doresc sa cumpar:

GENERATOR SEMNALE  GS-02, constructie industriala (cred ca l-am achizitionat de pe forum, cu multa vreme in urma), nu l-am folosit de multa vreme, o sa-l verific atentpret = 95 lei

V-am trimis mp.

Link spre comentariu

Adaugam astazi :

RR  ITT  Schaub Lorenz  ,model TINY electronic  106 , radio f. colectibil , an 1975-1976 , perfect functional ,mici probleme reparabile  ale carcasei ,vizibile in poze , componente originale (eu l-am curatat de diverse ''apendice'') ,sunet f. bun ,pentru cunoscatori  pret = 75 lei

ITT-FATA.jpg

ITT-INTERIOR-1.jpg

ITT-BAZA.jpg

dupa cum se vede suportul mufei de alimentare  nu este intreg

ITT-LATERAL-DREAPTA.jpg

ITT-LATERAL-STANGA.jpg

ornamentele si antena nu sunt originale dar sunt apropiate, ( se pot inlocui usor daca cineva are alta idee )

ITT-SUS.jpg

Link spre comentariu

SE ADAUGA ASTAZI:

MAVO 35 , uzura normala ptr. varsta lui  ,functional ( poate ar mai trebui etalonat ptr. ceva domenii de masura),carcasa prezinta o ciobitura (vizibila in poze),l-am desfacut ptr. poze (ocazie cu care am pierdut 2 suruburi de fixare a capacului spate iar geamul de scala nu mai reusesc sa-l fixez corespunzator),nu l-am mai folosit de foarte multi ani ,a zacut uitat intr-o boxa ,asa cum este cred ca merita pret =60 lei

MAVO-35-FATA.jpg

MAVO-35-SPATE.jpg

MAVO-35-INTERIOR-1-1.jpg

aici se vede ciobitura

MAVO-35-LATERAL.jpg

OSCILOSCOP  E 0102  ,arhicunoscut ,functional , arata bine exterior -nu are zgarieturi / interior -nu pare umblat-reparat, pret = 150lei (aparatul nu este al meu ,asa ca nu pot da prea multe detalii - doar ce pot sa vad si sa constat eu)

OSCILOSCOP-FATA-1.jpg

OSCILOSCOP-SPOT.jpg

OSCILOSCOP-SPATE.jpg

OSCILOSCOP-LATERAL-STG.jpg

OSCILOSCOP-CARCASA-1.jpg

SASIU  RR ALBATROS + DIFUZOR , complet , stiu ca era perfect functional ,(carcasa era sub orice critica)cred ca mai am capacul spate daca-l gasesc il ofer si pe el , pret = 40 lei

ALBATROS2-2.jpg

ALBATROS4-1.jpg

ALBATROS5.jpg

Link spre comentariu
La 29.04.2023 la 20:31, vasile barsan a spus:

OK , rezervate impreuna cu RR ITT

MAVO 35 ; SASIU ALBATROS ; RR ITT TINY - VANDUTE

Restul valabile..

Link spre comentariu

ACTUALIZARE  POST & PRETURI :

pozele se pot vedea mai sus..

La 21.04.2023 la 11:11, vasile barsan a spus:

RR stationar  NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 30 lei

RR SELECT  S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 95 lei

RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 20 lei

La 29.04.2023 la 12:29, vasile barsan a spus:

OSCILOSCOP  E 0102  ,arhicunoscut ,functional , arata bine exterior -nu are zgarieturi / interior -nu pare umblat-reparat, pret = 120 lei (aparatul nu este al meu ,asa ca nu pot da prea multe detalii - doar ce pot sa vad si sa constat eu)

RR  MONDIAL , functional ,  buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 40 lei

Se adauga astazi :

RCASS SANWA , radiocasetofon cu ceas digital ,dimmer automat , stationar ,Japan made , produs in anii  1980 ,functional ,urme de uzura a carcasei  normala ptr. varsta lui,  componente originale , mecanica intreaga ,deruleaza inainte /inapoi , play corect, insa nu se aude decat  ''fiiis'' ,probabil un contact imperfect al comutatorului de functii ,pret = 45 lei

RR-SANWA-SUS.jpg

RR-SANWA-CABLAJ.jpg

RR-SANWA-SPATE.jpg

RR-SANWA-FATA.jpg

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări