flomar60 Postat Aprilie 10, 2023 Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Salutari! Ohmetrul MO42 îl vreau eu!... mai am unul identic cu probleme și vreau să fac din două unul functional!.... continuăm pe PM... Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 La 09.04.2023 la 16:56, vasile barsan a spus: RCAS STERN RECORDER - VANDUT OHMETRU AEM - VANDUT restul valabil .. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 21, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Actualizare preturi : RR stationar NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 35 lei RR MONDIAL , functional , buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 45 lei GENERATOR SEMNALE GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 95 lei Se adauga RR SELECT S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 100 lei RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 25 lei Vor urma si altele.. Link spre comentariu
GMCD Postat Aprilie 22, 2023 Partajează Postat Aprilie 22, 2023 Doresc sa cumpar: GENERATOR SEMNALE GS-02, constructie industriala (cred ca l-am achizitionat de pe forum, cu multa vreme in urma), nu l-am folosit de multa vreme, o sa-l verific atent, pret = 95 lei V-am trimis mp. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 22, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2023 GENERATOR SEMNALE GS - 02 - VANDUT Restul valabile Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 23, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Adaugam astazi : RR ITT Schaub Lorenz ,model TINY electronic 106 , radio f. colectibil , an 1975-1976 , perfect functional ,mici probleme reparabile ale carcasei ,vizibile in poze , componente originale (eu l-am curatat de diverse ''apendice'') ,sunet f. bun ,pentru cunoscatori pret = 75 lei dupa cum se vede suportul mufei de alimentare nu este intreg ornamentele si antena nu sunt originale dar sunt apropiate, ( se pot inlocui usor daca cineva are alta idee ) Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 28, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Pentru oricare radio de mai sus cumparat se ofera gratis radioul Nahro Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 29, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2023 SE ADAUGA ASTAZI: MAVO 35 , uzura normala ptr. varsta lui ,functional ( poate ar mai trebui etalonat ptr. ceva domenii de masura),carcasa prezinta o ciobitura (vizibila in poze),l-am desfacut ptr. poze (ocazie cu care am pierdut 2 suruburi de fixare a capacului spate iar geamul de scala nu mai reusesc sa-l fixez corespunzator),nu l-am mai folosit de foarte multi ani ,a zacut uitat intr-o boxa ,asa cum este cred ca merita pret =60 lei aici se vede ciobitura OSCILOSCOP E 0102 ,arhicunoscut ,functional , arata bine exterior -nu are zgarieturi / interior -nu pare umblat-reparat, pret = 150lei (aparatul nu este al meu ,asa ca nu pot da prea multe detalii - doar ce pot sa vad si sa constat eu) SASIU RR ALBATROS + DIFUZOR , complet , stiu ca era perfect functional ,(carcasa era sub orice critica)cred ca mai am capacul spate daca-l gasesc il ofer si pe el , pret = 40 lei Link spre comentariu
sflorian Postat Aprilie 29, 2023 Partajează Postat Aprilie 29, 2023 RoG MAVO si Albatros! Detalii pe pm ! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 29, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2023 Acum 2 ore, sflorian a spus: RoG MAVO si Albatros! Detalii pe pm ! OK , rezervate impreuna cu RR ITT Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 3, 2023 Autor Partajează Postat Mai 3, 2023 La 29.04.2023 la 20:31, vasile barsan a spus: OK , rezervate impreuna cu RR ITT MAVO 35 ; SASIU ALBATROS ; RR ITT TINY - VANDUTE Restul valabile.. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 6, 2023 Autor Partajează Postat Mai 6, 2023 ACTUALIZARE POST & PRETURI : pozele se pot vedea mai sus.. La 21.04.2023 la 11:11, vasile barsan a spus: RR stationar NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 30 lei La 21.04.2023 la 11:11, vasile barsan a spus: RR SELECT S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 95 lei La 21.04.2023 la 11:11, vasile barsan a spus: RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 20 lei La 29.04.2023 la 12:29, vasile barsan a spus: OSCILOSCOP E 0102 ,arhicunoscut ,functional , arata bine exterior -nu are zgarieturi / interior -nu pare umblat-reparat, pret = 120 lei (aparatul nu este al meu ,asa ca nu pot da prea multe detalii - doar ce pot sa vad si sa constat eu) La 21.04.2023 la 11:11, vasile barsan a spus: RR MONDIAL , functional , buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 40 lei Se adauga astazi : RCASS SANWA , radiocasetofon cu ceas digital ,dimmer automat , stationar ,Japan made , produs in anii 1980 ,functional ,urme de uzura a carcasei normala ptr. varsta lui, componente originale , mecanica intreaga ,deruleaza inainte /inapoi , play corect, insa nu se aude decat ''fiiis'' ,probabil un contact imperfect al comutatorului de functii ,pret = 45 lei Link spre comentariu
flomar60 Postat Mai 6, 2023 Partajează Postat Mai 6, 2023 Salutari! Rcass Sanwa îl vreau eu! Multumesc! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Mai 6, 2023 Autor Partajează Postat Mai 6, 2023 Acum 52 minute, flomar60 a spus: Salutari! Rcass Sanwa îl vreau eu! Multumesc! OK Link spre comentariu
imre1968 Postat Mai 6, 2023 Partajează Postat Mai 6, 2023 OSCILOSCOP E 0102 il iau eu Link spre comentariu
Postări Recomandate