Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RADIORECEPTOARE Tranzistorizate si altele

vasile barsan

Postări Recomandate

Cateva radioreceptoare in stare mai buna sau nu care nu mai au loc la mine.

Cateva  lamuriri:

Livrarea se poate face prin : Posta Romana ; Curier ; Personal in Buftea IF.

Costul livrarii este suportat de cumparator 

Modalitati plata : Ramburs ; Cont bancar ; Personal - in cazul ridicarii din Buftea

Pentru discurtii , lamuriri , etc. folosim MP va rog

ASADAR :

1)  RR  portabil UNITRA ELTRA , functional, nu are capacul bateriilor, LW;MW;VHF, pret = 45 lei

RR-UNITRA-SPATE.jpg

RR-UNITRA-ELTRA-FATA.jpg

RR-UNITR-ELTRA-2.jpg

RR-UNITRA-ELTRA-1.jpg

2)   RR portabil ALFA ( Electronica ) ,functional in ambele game MW;US,lipsa capac baterii , geamul scala un pic crapat ,pret = 35 lei

RR-ALFA-4.jpg

RR-ALFA-3.jpg

RR-ALFA-2.jpg

RR-ALFA-1.jpg

3)   RR portabil COSMOS 3 (model mai rar ,cu alimentere doar la baterii sau alimentator extern), functional , lipsa capacul bateriilor si butonul volum , carcasa si scala nu sunt perfecte ,cred ca merita totusi pret = 30 lei

RR-COSMOS-FATA.jpg

RR-COSMOS-SUS.jpg

RR-COSMOS-SPATE.jpg

RR-COSMOS-JOS.jpg

RR-COSMOS-3-1.jpg

RR-COSMOS-3-2.jpg

4) RR stationar  NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 45 lei

RR-NOVEX-FATA-2.jpg

RR-NOVEX-FATA-3.jpg

RR-NOVEX-SPATE.jpg

5)    RR  MONDIAL , functional ,  buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 50 lei

RR-MONDIAL-SUS.jpg

RR-MONDIAL-SPATE.jpg

RR-MONDIAL-INTERIOR.jpg

RR-MONDIAL-FATA.jpg

GENERATOR SEMNALE  GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 130 lei

GENERATOR-SEMNALE-1.jpg

GENERATOR-SEMNALE-3.jpg

Deocamdata atat 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 120
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile barsan

78

• sflorian

7

• Tanase Ion

7

• hamatdumitru

6

Va salut,

Ma intereseaza ce frecvente poate genera GS-02.

Va intreb fiindca nu am gasit nimic pe net despre el, iar din fotografii nu imi pot da seama.

Va multumesc!

Link spre comentariu

Generatorul e pozat neclar.Domeniile de frecvenţă sunt inscripţionate la butonul negru,în Hz.

Interesantă sculă,n-am mai întâlnit-o până acum.

O poză şi cu interiorul se poate?

Link spre comentariu
Acum 7 ore, GMCD a spus:

Va salut,

Ma intereseaza ce frecvente poate genera GS-02.

Va intreb fiindca nu am gasit nimic pe net despre el, iar din fotografii nu imi pot da seama.

Va multumesc!

Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Generatorul e pozat neclar.Domeniile de frecvenţă sunt inscripţionate la butonul negru,în Hz.

Interesantă sculă,n-am mai întâlnit-o până acum.

O poză şi cu interiorul se poate?

selectorul -pleaca dela 0,1-0,5 Hz (primul domeniu) si ajunge la 10-50 Hz x 10la puterea3 (adica 1000),(ultimul domeniu) - in 11 domenii cu reglaj brut (avand si reglajul fin ptr. fiecare ).

Intradevar pozele nu sunt cele mai reusite ,am sa incerc sa-l desfac ptr. poze cu interiorul - din cate imi amintesc are o constructie modulara..

Link spre comentariu

RR ALFA ; RR UNITRA ; COSMOS  , s-au vandut , raman valabile celelalte.

In masura timpului disponibil ,mai postez si altele (sigur am un RR Select tranzistorizat ,(complet ,neumblat in el ) si un  STERN RECORDER  - R 160 ( 1975) RCASS  dezmembrat - in vederea restaurarii +altele pe care incerc sa le gasesc)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

La 25.03.2023 la 18:17, vasile barsan a spus:

INCA  VALABILE  CELE DE MAI JOS + CELE ADAUGATE 

RR stationar  NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 45 lei

RR-NOVEX-FATA-2.jpg

RR-NOVEX-FATA-3.jpg

RR-NOVEX-SPATE.jpg

RR  MONDIAL , functional ,  buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 50 lei

RR-MONDIAL-SUS.jpg

RR-MONDIAL-SPATE.jpg

RR-MONDIAL-INTERIOR.jpg

RR-MONDIAL-FATA.jpg

GENERATOR SEMNALE  GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 130 lei

GENERATOR-SEMNALE-1.jpg

GENERATOR-SEMNALE-3.jpg

IMG-20230326-121231.jpg

IMG-20230326-121007.jpg

Se adauga RR SELECT  S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 120 lei

RR-SELECT-FATA.jpg

RR-SELECT-FATA-1.jpg

RR-SELECT-INTEROR-1.jpg

RR-SELECT-INTERIOR-2.jpg

RR-SELECT-BAZA.jpg

RR-SELECT-SPATE.jpg

RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 35 lei

RR-NAHRO-FATA.jpg

RR-NAHRO-SUS.jpg

RR-NAHRO-SPATE.jpg

Vor urma si altele..

Link spre comentariu

Adaugam astazi:

RCAS STERN  RECORDER model R 160 , made DDR , an 1975 , complet (in afara unui buton de ton) ,componente originale ,nu a avut reparatii ,era perfect functional pana sa-l demontez in urma cu cativa ani pentru a renova carcasa (din lemn).    L-am abandonat de multa vreme insa merita reconditionat (cu minim efort / maxima atentie) pentru ca este un aparat foarte colectibil si foarte scump ( privind spre siteuri specializate in vanzari).Doresc sa-l vand cuiva care poate aprecia adevarata valoare a aparatului ,pret = 130 lei (pot da si alte detalii in privat ptr. cei interesati).Pozele vorbesc dela sine :

RCAS-FATA-1.jpg

RCAS-STERN-CARCASA-EXTERIOR.jpg

RCAS-STERN-CARCASA-BAZA.jpg

RCAS-STERN-FATA-SUS.jpg

RCAS-STERN-CIRCUIT-PLACAT-1.jpg

RCAS-STERN-CIRCUIT-FATA-PLANTATA-1.jpg

RCAS-STERN-VEDERE-SUS.jpg

RCAS-STERN-MEC-CAS-FATA.jpg

RCAS-STERN-MEC-CAS-CABLAJ.jpg

RCAS-STERN-SCALA-SUS.jpg

OHMETRU  AEM , TIP MO 42 , lisa capacul bateriilor (se poate construi usor altul), nu l-am probat desi il am de multi ani ,cred ca foloseste niste baterii mai ''ciudate'' , poate il doreste cineva , pret = 30 lei

IMG-20230408-131327.jpg

IMG-20230408-131516.jpg

IMG-20230408-131529.jpg

Link spre comentariu
Acum 53 minute, vasile barsan a spus:

OHMETRU  AEM , TIP MO 42 , lisa capacul bateriilor (se poate construi usor altul), nu l-am probat desi il am de multi ani ,cred ca foloseste niste baterii mai ''ciudate'' , poate il doreste cineva , pret = 30 lei

Folosește bateriile pionier, de 3V, rupte în doua, parca asa țin minte. Reglajul de maxim se face prin reglarea distantei unui sunt magnetic fata de echipajul mobil. Aproape uitasem de ele. Ultimul l-am avut în 82.

Free up. 

Link spre comentariu
Acum 12 minute, doru3160 a spus:

Folosește bateriile pionier, de 3V, rupte în doua, parca asa țin minte. Reglajul de maxim se face prin reglarea distantei unui sunt magnetic fata de echipajul mobil. Aproape uitasem de ele. Ultimul l-am avut în 82.

Free up. 

Multumesc foarte mult! Iata informatii utile ptr. toata lumea..intradevar are acel ''magnetel'' care nu stiam exact la ce foloseste.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări