vasile barsan Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Cateva radioreceptoare in stare mai buna sau nu care nu mai au loc la mine. Cateva lamuriri: Livrarea se poate face prin : Posta Romana ; Curier ; Personal in Buftea IF. Costul livrarii este suportat de cumparator Modalitati plata : Ramburs ; Cont bancar ; Personal - in cazul ridicarii din Buftea Pentru discurtii , lamuriri , etc. folosim MP va rog ASADAR : 1) RR portabil UNITRA ELTRA , functional, nu are capacul bateriilor, LW;MW;VHF, pret = 45 lei 2) RR portabil ALFA ( Electronica ) ,functional in ambele game MW;US,lipsa capac baterii , geamul scala un pic crapat ,pret = 35 lei 3) RR portabil COSMOS 3 (model mai rar ,cu alimentere doar la baterii sau alimentator extern), functional , lipsa capacul bateriilor si butonul volum , carcasa si scala nu sunt perfecte ,cred ca merita totusi pret = 30 lei 4) RR stationar NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 45 lei 5) RR MONDIAL , functional , buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 50 lei GENERATOR SEMNALE GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 130 lei Deocamdata atat Link spre comentariu
GMCD Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Va salut, Ma intereseaza ce frecvente poate genera GS-02. Va intreb fiindca nu am gasit nimic pe net despre el, iar din fotografii nu imi pot da seama. Va multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Generatorul e pozat neclar.Domeniile de frecvenţă sunt inscripţionate la butonul negru,în Hz. Interesantă sculă,n-am mai întâlnit-o până acum. O poză şi cu interiorul se poate? Link spre comentariu
vasile barsan Postat Martie 26, 2023 Autor Partajează Postat Martie 26, 2023 Acum 7 ore, GMCD a spus: Va salut, Ma intereseaza ce frecvente poate genera GS-02. Va intreb fiindca nu am gasit nimic pe net despre el, iar din fotografii nu imi pot da seama. Va multumesc! Acum 3 ore, BRANCA a spus: Generatorul e pozat neclar.Domeniile de frecvenţă sunt inscripţionate la butonul negru,în Hz. Interesantă sculă,n-am mai întâlnit-o până acum. O poză şi cu interiorul se poate? selectorul -pleaca dela 0,1-0,5 Hz (primul domeniu) si ajunge la 10-50 Hz x 10la puterea3 (adica 1000),(ultimul domeniu) - in 11 domenii cu reglaj brut (avand si reglajul fin ptr. fiecare ). Intradevar pozele nu sunt cele mai reusite ,am sa incerc sa-l desfac ptr. poze cu interiorul - din cate imi amintesc are o constructie modulara.. Link spre comentariu
tehnicx Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Buna ziua, Vreau eu RR Unitra si Alfa Link spre comentariu
vasile barsan Postat Martie 26, 2023 Autor Partajează Postat Martie 26, 2023 Iata cateva poze cu interiorul generatorului si selectorul Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Da si semnal sinusoidal sau nu ? Link spre comentariu
vasile barsan Postat Martie 26, 2023 Autor Partajează Postat Martie 26, 2023 Acum 1 oră, tehnicx a spus: Buna ziua, Vreau eu RR Unitra si Alfa OK , va rog mp cu adresa si modalitatea de plata Multumesc! Link spre comentariu
vasile barsan Postat Martie 26, 2023 Autor Partajează Postat Martie 26, 2023 Acum 27 minute, grosu99 a spus: Da si semnal sinusoidal sau nu ? Se pare ca da Link spre comentariu
vasile barsan Postat Martie 27, 2023 Autor Partajează Postat Martie 27, 2023 RR ALFA ; RR UNITRA ; COSMOS , s-au vandut , raman valabile celelalte. In masura timpului disponibil ,mai postez si altele (sigur am un RR Select tranzistorizat ,(complet ,neumblat in el ) si un STERN RECORDER - R 160 ( 1975) RCASS dezmembrat - in vederea restaurarii +altele pe care incerc sa le gasesc) Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 5, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2023 La 25.03.2023 la 18:17, vasile barsan a spus: INCA VALABILE CELE DE MAI JOS + CELE ADAUGATE RR stationar NOVEX ,incastrabil , cu ceas , functional MW;UKW ,sunet f. bun,urme de uzura normale ,un segment din ultimul digit al ceasului ‘’face figuri’’, pret = 45 lei RR MONDIAL , functional , buton volum lipsa ,capacul bateriilor a fost un pic crapat dar este bine lipit, alimentere 220v sau baterii, pret = 50 lei GENERATOR SEMNALE GS-02 , constructie industriala (cred ca l- am achizitionat de pe forum cu multa vreme in urma) , nu l-am folosit demulta vreme, o sa-l verific atent, pret = 130 lei Se adauga RR SELECT S722T ,functional ,intreg , destul de aratos ,componente originale ,urme de uzura normale ptr. varsta lui ,poate ar trebui curatata claviatura ,aparat colectibil care la mine doar strange praful , pret = 120 lei RR NAHRO portabil ( chinezesc pur), FM , are slot card memorie SD ,usb,aux ,alimentare 6v,cu baterii sau sursa externa , la mine nu functioneaza - se aprinde un led pe acolo si are un gen de brum -nu-mi bat capul cu el ,carcasa haioasa gen retro, pret = 35 lei Vor urma si altele.. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Adaugam astazi: RCAS STERN RECORDER model R 160 , made DDR , an 1975 , complet (in afara unui buton de ton) ,componente originale ,nu a avut reparatii ,era perfect functional pana sa-l demontez in urma cu cativa ani pentru a renova carcasa (din lemn). L-am abandonat de multa vreme insa merita reconditionat (cu minim efort / maxima atentie) pentru ca este un aparat foarte colectibil si foarte scump ( privind spre siteuri specializate in vanzari).Doresc sa-l vand cuiva care poate aprecia adevarata valoare a aparatului ,pret = 130 lei (pot da si alte detalii in privat ptr. cei interesati).Pozele vorbesc dela sine : OHMETRU AEM , TIP MO 42 , lisa capacul bateriilor (se poate construi usor altul), nu l-am probat desi il am de multi ani ,cred ca foloseste niste baterii mai ''ciudate'' , poate il doreste cineva , pret = 30 lei Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 8, 2023 Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 53 minute, vasile barsan a spus: OHMETRU AEM , TIP MO 42 , lisa capacul bateriilor (se poate construi usor altul), nu l-am probat desi il am de multi ani ,cred ca foloseste niste baterii mai ''ciudate'' , poate il doreste cineva , pret = 30 lei Folosește bateriile pionier, de 3V, rupte în doua, parca asa țin minte. Reglajul de maxim se face prin reglarea distantei unui sunt magnetic fata de echipajul mobil. Aproape uitasem de ele. Ultimul l-am avut în 82. Free up. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 8, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 12 minute, doru3160 a spus: Folosește bateriile pionier, de 3V, rupte în doua, parca asa țin minte. Reglajul de maxim se face prin reglarea distantei unui sunt magnetic fata de echipajul mobil. Aproape uitasem de ele. Ultimul l-am avut în 82. Free up. Multumesc foarte mult! Iata informatii utile ptr. toata lumea..intradevar are acel ''magnetel'' care nu stiam exact la ce foloseste. Link spre comentariu
vasile barsan Postat Aprilie 9, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2023 RCAS STERN RECORDER - VANDUT restul valabil .. Link spre comentariu
Postări Recomandate