Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Varsta de pensionare?

Postări Recomandate

Acum 14 ore, Marele Savant a spus:

Noi avem parerea ca pe functiile care nu au treaba cu capraria sa fie angajati civili! eu am facut armata la o unitate bengoasa rau de tot! dar contabili, diversi de prin birouri, electricienii, instalatorii, bibliotecara, bucatarii, vinzatorii de la magazinul intern, frizerul si alti asemenea erau angajati civili! Inclusiv foarte multi din serviciul operativ, erau civili. Si nu a mai murit nimeni!

Nu trebuie sa moara nimeni....

Ideea e ca parerile noastre, desi pertinente unele dintre ele, nu sunt luate in seama de nimeni....

PS

Care-i unitatea aia cu civili in serviciul operativ, ca sunt curios....

Sau poate avem idei diferite despre ce inseamna serviciu operativ.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 176
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

franzm.Nu e vorba de comparaţie cu epoca de aur,atunci probabil 90% şi-ar fi dorit să ajungă afară.

Este vorba de faptul că,din cei 50% doritori de-a pleca,posibil ca 50% să şi o facă!Iar dacă e vorba de "creiere" posibil ca procentul să fie mai mare de 80-90%...

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

De ce sa nu comparam? Nici atunci si nici acum nu prea au avut de ales. Si într-o asemenea situatie se voteaza "cu picioarele". Ubi bene, ibi patria. Si bine fac, ca nu le pasa de pensiile celor ramasi în urma. Este rasplata pentru mostenirea ce li s-a pregatit.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, franzm a spus:

Si bine fac, ca nu le pasa de pensiile celor ramasi în urma. 

Sunt sigur ca ti-ai mai facut cativa prieteni cu modul asta de a gandi. De parca omul de rand ar fi avut o vina pt situatia in care s-a ajuns, si sa crape da-l in mă-sa. 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Sunt sigur ca ti-ai mai facut cativa prieteni cu modul asta de a gandi. De parca omul de rand ar fi avut o vina pt situatia in care s-a ajuns, si sa crape da-l in mă-sa. 

Oamenii de rand au iesit cumva in strada cand au vazut in ce directie se indreapta tara asta si ca hotii pun mana pe ea? Tu te-ai duce sa te angajezi la o firma unde din start ti se spune: stii, noi avem o datorie de platit, din salarul tau trebuie sa iti taiem un procent pentru a acoperi aceasta datorie. 

Pe timpul lui ceasca, in liceu, 3 profesori ne tot repetau: voi sunteti o generatie de sacrificiu. Au trecut decenii si tinerii tot generatie de sacrificiu sunt. Pentru ce sa se sacrifice tineretu'???  Tu ai dreptul la pensie, dar si tanarul are dreptul sa aleaga sa plece daca situatia se impute prea mult. Prea multi bugetari care taie frunze la caini are tara asta, prea multe pensii speciale (ai vazut ieri ce pensie si-a tras tudorica, nu?), prea multe sifonari de bani publici. Nu este corect ca tinerii sa plateasca oalele sparte. Esti bunic si sincer nu-ti inteleg atitudinea, desi n-am varsta ta, daca trebuie sa crap maine pentru ca sunt o povara pentru tineri nu am nimic de obiectat! 

Acum 26 minute, franzm a spus:

Ubi bene, ibi patria. 

AFERIM! :aplauze

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 15 minute, merck a spus:

Oamenii de rand au iesit cumva in strada cand au vazut in ce directie se indreapta tara asta si ca hotii pun mana pe ea? 

Tu si alti lupi moralisti care va dati inteligenti, nu realizati ca dupa 90 romanii puteau sa stea din protest in protest, si indiferent cat te-ai fi dat cu curu de asfalt, drumul României era/este stabilit. Ca dovada, s-a votat in toate felurile posibile, si tot același  rezultat.  Din partea mea, pot pleca toți, si ultimul sa stinga lumina. Nu problema mea o pun aici, ci a unei intregi generații. Asta vad ca te faci ca nu intelegi. 

Link spre comentariu

Si ce ai vrea sa fac? Sa conving tinerii sa nu plece pe alte meleaguri ci sa munceasca in Romania ca sa faca p... mare la hoti? NU, NU AM SA FAC NICIODATA ASTA! Nu-i corect! Mai bine crap eu, dar crapa si tudorica cu pensia lui de marlan, ca nu va mai fi nimeni sa i-o plateasca!

Link spre comentariu

"Interesante" puncte de vedere cu plecatul tinerilor...Păi suntem ţară sau nu?Zice-se că la o ţară există de bine de rău o coeziune naţională şi o speranţă de viitor comun...Altfel ne luăm traista în spinare şi,vorba lui doru3160,stingem lumina!

Chiar îmi pun întrebarea,la ce-or fi murit atâta amar de români ca să întemeieze ţara asta??Nu era mai simplu să fim provincia unora?De ex a ungureţilor sau a UA...

Link spre comentariu
Acum 58 minute, merck a spus:

NU, NU AM SA FAC NICIODATA ASTA! Nu-i corect

Bravezi, si nu, nu cere nimeni sacrificiul tinerilor. Ce ma surprinde, este ca accepti ca tudorel sa ia speciala, parintii care te-au sters la cur sa crape, numai sa demonstrezi ce caracter ai. Mie imi e suficient. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări