ionut120v Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Incarcatorul are doua surse una auxiliara si una de incarcare cu uc3845, sursa cu uc 3845 a avut un defect pe calea de blocare a mosfetului, care foloseste doua diode si doua rezistente de valori diferite, diode de sticla si rezistente smd 805, pareau bune cu ohmetrul, dar cand am pus osciloscopul frontul pe blocare era foarte lent, din pacate la defecte din astea nu reusesc sa repar pana nu maltratez cablajul, initial parea sa fie defectul destul de comun cu scurt in transformator, asa ca l-am dat jos si testat separat, placa fiind acoperita cu plastic a iesit greu si cablajul a cam avut de suferit. la un defect de genul asta unii declara nereparabil, din pacate nu mai vad si nu mai am suficienta rabdare, dioda de la iesire am smuls-o cu cablaj cu tot deorece uneri face scurt doar cu tensiune, cu ohmetrul pe dioda da ok. Acum functioneaza, dar nu arata prea grozav. Link spre comentariu
validae Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Și morala care e ? Link spre comentariu
ionut120v Postat Martie 25, 2023 Autor Partajează Postat Martie 25, 2023 Nu e pentru persoane 50 +, este pentru tineret. Link spre comentariu
modoran Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Sigur sunt persoane 50+ ce știu să repari impecabil acel încărcător, fara sa strice cablajul. Exista microscop daca nu vezi sau ochelari corespunzători cel puțin, precum și 'cunoasterea' necesară sa dezlipești cum trebuie ( capsula 0805 e chiar foarte mare ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum