Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod smd 4064

Postări Recomandate

Salut prieteni am în dotare o camera video auto la care am observat o componenta arsa pe partea cu alimentarea de energie. Proprietaru a sus ca cine ia făcut conexiunile a uitat ca are alimentator în suportul de bricheta și a alimentat cu 12vdc pe circuitul cu pricina se vede clar un cod este 4064 este un smd a-și vrea sa știu ce este și dacă are echivalent. Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

O metodă de postare a pozelor de mare rezoluţie:

Plasaţi fotografia sau fotografiile alese pe desktop-ul PC-ului sau laptopului.La telefon nu e cazul.

Deschideţi aplicaţia din link (https://imgur.com/upload)

Trageţi (drag&drop) imaginile dorite de pe desktop (sau selectaţi manual) în caseta de upload a aplicaţiei.De pe telefon, selectaţi fotografiile dorite manual din dosarul corespunzător (DCIM) sau ,,Imagini,,.

După ce fotografiile s-au încărcat pe site (apare ,,upload complete,,), daţi click dreapta pe fiecare poză şi selectaţi ,,Copy image,,.Fără a închide fereastra aplicaţiei, întoarceţi-vă pe forum şi în postarea topicului, daţi click şi alegeţi ,,Paste,,.

Imaginea va fi copiată ca link direct şi va apărea oricui ca o fotografie reală, nu ca link pe care să dai click pentru vizualizare.

Link spre comentariu

aCNToz1.jpg

despre acest integrat este vorba. domnul dan mia trimis un link insa nu este ceea ce trebuie oricum multumesc pentru ca a incercat sa ma ajute si asa doar prin ce am incercat eu sa explic, acum ca exista si o imagine sper sa reusesc mai clar despre ce componenta este vorba

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări