djvas Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 La un moment dat m-am apucat si eu de celebrul uCurrent al lui Dave si zilele astea am finalizat unul. Am facut varinata cu max4239 pentru ca asta aveam si alimentare cu 2 baterii. Nu m-a incantat idee cu CR2032 si masa virtuala. Rezistentele care conteaza sunt cu toleranta de 0.1 % Asta a iesit: Si un 10uA masurati : ucur.pdf Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 La ce aparate de măsură ai cred că le încurci cu montajul lui "Dave". Bine macar că nu ai ales PCB placat cu aur. Glumesc desigur, e foarte bine că ai făcut ceva cap-coadă și arată frumos. Dacă se poate și când mai ai timp poți pune diferite măsurători sub 1μA și peste 1mA prin convertor și fără, adică direct cu HP-ul. Link spre comentariu
djvas Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 L am facut mai mult de fun..nu ca as avea neaparata nevoie. Pot face masuratori dar hp-ul nu straluceste la masurarea de curenti mici. Ce pot spune sigur este ca uCurrent este destul de pretentios la zgomot pe scala de nA. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum