vlad1980 Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Adaug la vanzare: - Setul de 3 trafuri alimentare+iesire radio SABA Stereo 1 cu ECLL80- 350 Ron cu transport inclus prin posta daca se face plata in avans. - 6 bucati 6n1p-EV noi - 18 ron/buc Link spre comentariu
vlad1980 Postat Martie 25, 2023 Autor Partajează Postat Martie 25, 2023 Setul de trafuri (alimentare+iesire) s-au dat. 6N1P disponibile Adaug 2 prefinale 6AU6 si 2 finale 6AQ5 - 110 ron cu transport prin posta romana. Sunt testate in magnetofonul din care provin (Sony TC 500A). Am si partea electronica completa de la acest magnetofon fara trafurile de iesire si fara cel de alimentare. Daca este de inters, va rog mesaj privat. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Iunie 5, 2023 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2023 Adaug 3 miezuri identice si carcasele aferente. Sunt tola M si au 9 cm2. Pret pentru toate - 250 ron cu transport inclus prin posta. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Decembrie 9, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2023 Miezurile s-au dat. Adaug la lista urmatoarele tuburi: - 6N2P noi - 25 ron bucata. Am un surplus de aprox. 25-30 bucati ce le pot da. - 6P1P noi - 25 ron bucata. Am in jur de 10 bucati. - 6 bucati 6n1p-EV noi - 18 ron/buc Pentru detalii, va rog mesaj privat. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Aprilie 17 Autor Partajează Postat Aprilie 17 (editat) Adaug 10 bucati PCL82 - Tungsram NOS - 45 ron Bucata. Editat Aprilie 17 de vlad1980 Link spre comentariu
sorinas Postat August 31 Partajează Postat August 31 6P1P mai sunt ? de cine sunt facute ? Link spre comentariu
vlad1980 Postat August 31 Autor Partajează Postat August 31 (editat) 1 oră în urmă, sorinas a spus: 6P1P mai sunt ? de cine sunt facute ? Da, mai sunt valabile. In poza atasata vedeti cum arata. Sunt EV (militare) si din ce am gasit pe net sunt facute la fabrica Svetlana. "6P1P-ev – Svetlana Plant, c.1980s. Ruggedized Military build with exceptional sonic signature. The best choice for a 6P1 upgrade. Life expectancy 3000hrs. Gold grid. Nickel Plated Pins for improved signal transfer." Editat August 31 de vlad1980 Link spre comentariu
sorinas Postat August 31 Partajează Postat August 31 OK multumesc pentru raspuns. As dori si eu 2 buc pe adresa str. Chebac nr. 59 oras Buhusi jud. Bacau pentru Sorin Stupu .Este adresa de la serviciu .Te-as ruga sa-mi dai si un cont unde sa-ti trimit banii. Te rog sa le ambalezi foarte bine sa ajunga OK. Daca poti trimite cu Fan-ul ar fi perfect ca vin la noi la firma zilnic. Multumesc. Sorin. Link spre comentariu
validae Postat August 31 Partajează Postat August 31 Nu mai postați adresele direct, dați-le prin MP.Nu știți cine are acces la ele.... Link spre comentariu
sorinas Postat August 31 Partajează Postat August 31 Prin MP am trimis.Nu stiu cum a ajuns pe post Link spre comentariu
validae Postat August 31 Partajează Postat August 31 Acum 1 oră, sorinas a spus: Prin MP am trimis.Nu stiu cum a ajuns pe post Cred că totuși ai postat direct în flux, nu prin MP cum intenționai, altfel nu apăreau direct. Link spre comentariu
sonic11 Postat August 31 Partajează Postat August 31 Acum 2 ore, validae a spus: Cred că totuși ai postat direct în flux, nu prin MP cum intenționai, altfel nu apăreau direct. Si eu am pățit treaba asta... Link spre comentariu
vlad1980 Postat Septembrie 5 Autor Partajează Postat Septembrie 5 Adaug la vanzare o pereche de trafuri de iesire pentru EL86 si 4 lampi EL86 NOS produse de EI. Sunt ideale pentru un push-pull de aprox. 15 watti. Tot pachetul (trafurile si lampile) - 650 Ron plus transport. Va rog mesaj privat daca doriti mai multe detalii. Link spre comentariu
vlad1980 Postat Septembrie 26 Autor Partajează Postat Septembrie 26 Up Pachetul de mai sus (trafurile si lampile) - 600 Ron plus transport. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum