modoran Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Da, dar pga2310 ăla costa 120 lei și are nevoie de procesor pentru comanda . Un topicul asta se dorește o chestie ce costa 10 lei cu totul Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Deci 6 sau 12 releie care costa 22lei pe TME (varianta miniaturala) nu depasesc pretul de 10 lei cu totul. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Nu da nimeni nici o comanda nici la tme sau in alta parte. Se vrea o placa gata facuta din targ dintr-un aparat vechi, nu conteaza din ce provine, se decupleaza cu flexul, se lipesc 5 fire si gata, nimic mai mult. Omul vrea doar niste exemple sa stie ce sa caute prin vechiturile din targ, atata tot. Link spre comentariu
merck Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 @modoran ai nimerit fix in centru! Link spre comentariu
eos Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 1 oră în urmă, sesebe a spus: Deci 6 sau 12 releie care costa 22lei pe TME (varianta miniaturala) nu depasesc pretul de 10 lei cu totul. LA tme fara o comanda minima de aprox 100 lei nu scapi.Numai drumu este 28 lei iar comada minima mi se pare ca e 50 lei fara tva Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Acum 5 ore, modoran a spus: Da, dar pga2310 ăla costa 120 lei și are nevoie de procesor pentru comanda . Un topicul asta se dorește o chestie ce costa 10 lei cu totul Am caută acum pe google si cică pe eM*g cel mai prăpădit potențiometru este 13 lei, in banii ăștia iți da si butonul bonus. Noroc cu magazinele din afara ca mai avem o speranța. Aceasta postare se încadrează la poze haioase sau la bancuri? Link spre comentariu
hixpp02 Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Cele care au nevoie de microprocesor au avantajul ca pot comanda (dacă se dorește) și un display, circuitele dedicate produse de Analog Devices, Maxim, Texas Instruments, Cirrus Logic nu se pot compara nici la preț, nici la performanța cu soluțiile mult mai ieftine. Link spre comentariu
sonic11 Postat Mai 8, 2023 Partajează Postat Mai 8, 2023 Acum cautam originalul TC9153, care nu se mai fabrica de mai bine de 20 de ani...... Tipic pentru acest forum, majoritatea au deja întipărit în minte cea ce au de gând sa facă dar cauta aici comfirmarea teoriei lor, sfaturile sunt de prisos și ne răcim gura de graba... Dacă cineva își închipuie ca electronica și mai ales partea de audio se face cu 2 lei e într-o gravă eroare. Domnul @ionutz2013 sunt zeci, sute de astfel de CI. inca in productie, nu mai cautati religve de mult apuse. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 9, 2023 Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 18 ore, modoran a spus: Nu da nimeni nici o comanda nici la tme sau in alta parte. Se vrea o placa gata facuta din targ dintr-un aparat vechi, nu conteaza din ce provine, se decupleaza cu flexul, se lipesc 5 fire si gata, nimic mai mult. Omul vrea doar niste exemple sa stie ce sa caute prin vechiturile din targ, atata tot. S-a strigat bingo! Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Mai 9, 2023 Autor Partajează Postat Mai 9, 2023 Acum 10 ore, sonic11 a spus: Acum cautam originalul TC9153, care nu se mai fabrica de mai bine de 20 de ani...... Tipic pentru acest forum, majoritatea au deja întipărit în minte cea ce au de gând sa facă dar cauta aici comfirmarea teoriei lor, sfaturile sunt de prisos și ne răcim gura de graba... Dacă cineva își închipuie ca electronica și mai ales partea de audio se face cu 2 lei e într-o gravă eroare. Domnul @ionutz2013 sunt zeci, sute de astfel de CI. inca in productie, nu mai cautati religve de mult apuse. Asta l-am gasit pana acum. Iar ci chinezesc care il am a fost trantit accidental in timp ce era alimentat impreuna cu amplif si s-a smuls firul de +12 care a facut scurt pe undeva si nu mai functioneaza. Volum sus nu mai merge. Cand dau se duce volumul spre minim fie ca dau up sau down iar sunetul se aude gajait si doar pe un canal. Amplificatorul a supravietuit cu brio. In schimb volumu s-a ars iar bt mai merge doar 1 canal. Link spre comentariu
nel65 Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 (editat) Un proiect cu TDA7439 este aici : Poate fi realizat cu Arduino uno sau nano.In schema de conexiuni ,la encoder trebuie inversate CLK si DT intre ele.Am facut o placa in care am inclus pe cablajul cu TDA7439 si LCD un arduino nano ,si functioneaza ca in video ,cu modificarea de mai sus. Pentru cei care evita arduino ,pun mai jos schema cu un Atmega 328P-PU,si hexul aferent .Pentru test ,am facut si varianta asta ,hexul l-am scris cu open prog ,fusebitii LOW=FF si HIGHT=D9 Am folosit varianta TDA7439DS care este SMD si nu corespunde cu notatia la pini TDA7439,care e DIP tda7439_sound.hex WEB.txt TDA 7439DS_1.pdf Editat Iulie 8, 2023 de nel65 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum