gabita976 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 am si eu nevoie de ajutor ma poate ajuta cineva am nevoie de o schema electrica pentu un circuit care are la baza un senzor de temperatura ce trage la masa o tensiune de 5v iar in functie de cat scade tensiunea se masoara temperatura asta este la un calculator de motor . problema este ca masina are motorul schimbat si au pus 2 calculatoare de motor in paralel . au folosit un montaj electronic ce are un circuit integarat cu 8 pini pentru a trimite semnalul de la un calculator la altul (la care au sters marcajul ) iar eu am nevoie sa trimit acelasi voltaj la al doilea calculator deci trebuie sa scad voltajul de 5v sa coincida cu calculatorul 1 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Salut. Dacă vrei să ai acelaşi semnal în ambele locuri poţi folosi un operaţional în configuraţie de buffer: Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Pune un ECM pentru motorul tau si rezolvi problema, ce vrei tu sa faci se numeste carpeala de 2 bani... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum