Marian C Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 buna, am luat de la deseuri acest aparat stie cineva la ce-i bun ? avea intrerupatorul defect Link spre comentariu
Kuki Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Salut, daca e asta https://www.hifi-wiki.de/index.php/Telefunken_CN_750 este preamplificator audio Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 5 minute, Marian C a spus: Pai este de vanzare sau cum? Link spre comentariu
Marian C Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 l-as da, dar nu are suruburile la carcasa si la traf, la traf am improvizat cu 2 suruburi cu piulita cat oferiti ? Link spre comentariu
ex.escu Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 E un sistem de reducere a zgomotului realizat . Link spre comentariu
RJK Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Din regulamentul bazarului: 2. Este absolut necesara completarea localitatii de domiciliu la profil. Refuzul expres al conformarii aduce riscul sanctionarii cu 3 puncte de avertisment care corespund unei perioade de 3 zile de restrictie de a posta oriunde pe forum, pentru incalcarea regulilor forumului. 3d. Este obligatorie precizarea unui pret pentru fiecare produs in parte, 9b. Nu va fi admisa nici un soi de licitatie, gen "eu ofer atata" si altul replica "eu ofer mai mult", Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 2 ore, Marian C a spus: l-as da, dar nu are suruburile la carcasa si la traf, la traf am improvizat cu 2 suruburi cu piulita cat oferiti ? Eu sunt interesat, dar faceti un pret pentru el asa cum este. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 9 minute, Marian C a spus: vandut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum