Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce ziceti? Ne bagam?

Postări Recomandate

Acum 41 minute, antemir a spus:

Cu ce drept să supraveghezi un om care din punct de vedere legal are dreptul să călătorească ?
Cred că te-ai uitat prea mult la anumite televiziuni in perioada aia si ai pierdut esentialul.
Si Mazare, Oprescu ... au plecat legal din tara.
Udrea nu prea a reusit. Si asta din cauza ca era prietena cu Base.
Altfel, era si ea la loc sigur.

In cat timp dupa ce au trecut granita a aparut mandatul de arestare a personajelor  respective???

De cand si pana cand inculpatii sunt anuntati ca se emite mandat pe numele lor ca sa poata sa se uscheasca din tara???

Ceva anchete se fac pentru a pedepsi cei care au scurs informatiile???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 7 minute, merck a spus:

Ceva anchete se fac pentru a pedepsi cei care au scurs informatiile???

Au treburi mai serioase decât atât... trebuie sa nu li se simtă prezenta, si nu știu cum fac, dar chiar reușesc. Nimic nu se cunoaște cum ca ar activa în folosul tarii care ii plătește. 

Link spre comentariu

Cat timp votam scursuri santajabile, SecuRItatea actioneaza in interesul ei, pana la urma ,,este si ei oameni,,. Si in plus iubitii nostri politicieni au grija sa ofere pensii speciale, specialilor. Numai cacatii aia de USR-isti au ce au cu pensiile sarmanilor oameni, nu degeaba tembeliziunile mananca rahat si cauta sa-i denigreze la orice pas. 

Link spre comentariu
Chiar acum, antemir a spus:

Iar acum ne intrebam: De ce tace SRI ? :nas:

Nu ma aștept sa fie comunicativ, dar acțiunile lor sa fie simțite. Adică, tace și face. Ceva nu se potrivește. Rețele întregi umplu tara de sute de tone de gunoaie. E o problema de siguranță națională. Trebuia sa ne bazam doar pe sectoristi? Tot parlamentul e vinovat? Nu ca i-aș avea la suflet și pe paraziții ăștia, dar serviciile nu ar trebui sa fie aservite politic. Își fac treaba, sau nu. Deocamdată poate și-o fac pe nevăzute, cum îți place ție sa crezi. 

Link spre comentariu

Pai nu au zis iubitii politicieni ca aia sunt javre, ca nu te poti intelege de la ciolan? De ce crezi ca au fost alungati de la guvernare?   Sau ca sunt imaculati si nu vor sa ia spaga? Psd-ul galben a preferat sa dea si banii de pe pieptul mortului rosilor doar sa poata roade si ei un pic la os. Cu javrele usr-iste nu se putea!

Acuma serios, tu chiar nu intelegi ironia mesajelor?

Link spre comentariu
Acum 8 minute, antemir a spus:

Chiar nu pricepi ca hotii din tara asta le-au taiat toate parghiile legale, pentru a putea fura in voie ?

Și atunci te întreb, la ce bun sa zicem ca le avem și le plătim? 

E ca și cum la stana ții 10 ciobănești mioritici, să-ți apere stana, dar ii ții legați în lanț. Care e logica sa ii ții? 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, antemir a spus:

pentru ca niste hoti incercau sa scape de puscarie.

Pe mine nu încercarea ma deranjeaza, ci  chiar că le iese. Nu mai vezi nici unul cazat pe banii statului. Rad de servicii și de justiție. Decât asa, mai bine lipsa. Uite alta temă  care nu cred ca e frânata de politicieni. În fiecare an apare gripa porcina fix în combinatele unde creșterea porcinelor merge brici, și când ajung sa vândă, hop un strop de gripa porcina, ca din întâmplare, fix acolo apare. Nu știu dacă realizezi, dar nimic în jur, nimic în alte locații, doar acolo. Scenariul  asta se repeta de ceva ani. La ce plm am servicii, dacă interesul de a importa e mai mare decât anihilarea unor asemenea sabotaje? Exemplele de jaf și batjocura în tara asta sunt atât de multe, încât și un orb ar pretinde ca le vede. 

Link spre comentariu

Decât un doberman pe care îl mângâie toți trecătorii pe ceafa, prefer un pechinez care măcar latră...daca înțelegi ce vreau sa zic. 

Acum 2 minute, antemir a spus:

Si aproape au reusit sa faca din SRI o anexa a Parlamentului.
Tot felul de nebunatici cheama la raport serviciile de informati ... :rade:

Link spre comentariu
Acum 11 minute, AlpHs00 a spus:

Pesta porcina a fost in  toata Europa, nu doar la noi. Diferanta e ca la ei nu prea-i vezi sa plimbe porcii  in portbagaj dintr-o localitate in alta cum vezi la noi de ignat. Sabotorii sunt de vina ca nu izolam focarele cand apar.

Eu nu vorbesc de ce fac unii după ce a apărut focarul. Nu vorbesc de ce se întâmplă în alte tari. Doar ma minunez cum pana mea apare focarul fix acolo unde trebuie. În toată tara, doar în combinat apare, în rest, liniște și pace. O vreme dădeau vina pe mistreți. Acum vad ca nu se mai deranjează, mistreții sunt bine merci. Hai ca nu trebuie mare IQ ca să-ți dai seama. Să-ți mai dau un indiciu... gripa aviara mai nou apare în ferme cu mii de curcani. Cât de greu poate fi? 

Link spre comentariu

Tu nu înțelegi ca dacă mie îmi controlează activitatea un retard mintal, și nu pot evita, plec în alta parte. Continuând sa facă joc de glezne, nu fac decât sa consume resurse, sa nu aibă satisfacția meseriei, și de ce nu, la un moment dat pot fi considerați complici. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări