doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Practica ne omoară... cu teoria stam bine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 4 minute, antemir a spus: Dar, pana la urma, este si dreptul lui Putin sa aiba oamenii lui prin Romania. Din pacate noi am ramas fara oameni in Romania... restul stau bine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Pregatiti să fuga, sau ce? In ultimii 30 ani nu am avut nici cea mai mica senzatie cum ca cineva vegheaza la siguranta nationala. Link spre comentariu
merck Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 20 minute, antemir a spus: Teoretic, organelor statului roman care se ocupa de siguranta nationala. Organili sunt ocupate cu altceva bre! (gen Hexi Pharma) Deci, te rog, nu-i deranja! Acum 11 minute, antemir a spus: Am o banuiala ca avem oameni bine pregatiti prin serviciile care asigura siguranta nationala. Cunosc 3 oameni angajati prin servicii .... deci nu am nici pe departe aceeasi banuiala. Orice om bine pregatit se duce sa isi castige painea in sectorul privat unde este platit dupa competente (nici nu se compara cu salarul de bujetar de la servicii). Link spre comentariu
merck Postat Martie 22, 2023 Autor Partajează Postat Martie 22, 2023 (editat) Acum 11 minute, antemir a spus: Poate cunosti din cei care se ocupa cu ascultatul barfelor din carciumi despre starea natiei. Personalul tehnic, mai ales cel din domeniul IT, comunicatii ... este foarte bine pregatit si salarizat. Vorbesc in principal de cei cu studii superioare, nu gigei care sudeaza si masoara fibra optica. Pai fix din domeniul cu ce am pus in bold cunosc 3! Real cunosc 4, dar pe unul din ei care a fost coleg cu mine de liceu, dar care a terminat mecanica parca, nu l-am pus la socoteala desi este si el ofiter (a facut judo de performanta). Acum 11 minute, antemir a spus: Personalul tehnic, mai ales cel din domeniul IT, comunicatii ... este foarte bine pregatit si salarizat. Legal au salarii mici fata de colegii lor care lucreaza in privat. Real dracu stie cat baga in buzunar lunar ca sigur isi completeaza si ei salarul cu tot felul de manareli gen Hexi Pharma, dar banii aia nu vin din competenta. Editat Martie 22, 2023 de merck Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 (editat) Acum 6 ore, BRANCA a spus: Nici nu ştiu ce e ăla "interes naţional"... Am o listă mică cu exemple care "nu sunt" de interes naţional: -să închidem termocentrale pe cărbune,că aşa vor unii; -să nu intrăm în Schengen; -să nu negociem nimic cu UE,adică să stăm în poziţia ghiocel; -să tăiem pădurile,că alţii şi le protejează pe ale lor; -să-i re-despăgubim pe grofi,după ce i-a mai despăgubit statul prin anii '20; -să retrocedăm proprietăţi unora,chiar dacă n-au fost proprietari,ş.a.m.d. S-a dovedit că se pot "realiza" cele din listă ş.a. deoarece "nu sunt" de interes naţional!... EX-CEP-TIO-NAL! Adica exact ce s-a intimplat in RO in "minunatii" ani de capitaliZm. Editat Martie 22, 2023 de DjLeco2021 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 1 oră în urmă, antemir a spus: Acesta este si specificul meseriei. Sa nu creeze senzatii... Ai dreptate. Nici efecte. De fapt munca lor nu creează nimic. Nici măcar avantaje. E ca și cum n-ar exista. Sunt disimulati atât de bine în peisaj, încât dacă nu ar exista statele de plată, nimeni nu ar ști de ei. Bravo lor, bine ca pot. Dacă e altfel, îmi poți da un singur exemplu în care și-au făcut bine treaba? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Hai, ma lași? Cine naiba ar strica bombe pe un popor care se împușcă singur în picior? De unde atâtea atentate? Dar ca dispar anual sute de persoane, dar ca dispar pădurile, ca sunt încheiate tot felul de contracte dezastruoase pt tara, tot nevăzuți ar trebui sa fie? Hai las-o moarta. Dacă e sa nu facă nimic, fie, dar sa nu le cantam osanale. Acum 4 minute, antemir a spus: Nu. Important este sa nu vedem situatii in care nu-si fac datoria: atentate cu bombe, sechestrare de persoane, atacuri informatice reusite asupra institutiilor statului ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Da, de asta fug toți penalii din țară cu o zi înainte de condamnare, pt ca munca serviciilor este sublima, dar lipsește cu desăvârșire. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 30 minute, antemir a spus: atacuri informatice reusite asupra institutiilor statului ... Daca te referi la RO, as intreba CARE institutiile statului, care STAT? Poate vrei sa spui, atacul asupra uneltelor, jmecherilor de afara! Link spre comentariu
Nikk Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 48 minute, doru3160 a spus: îmi poți da un singur exemplu în care și-au făcut bine treaba Am doua . "Teroristul" ala in slapi si "islamistul radicalizat" dat in primire de maica'sa . Parca din Caracal era . Au fost in toata presa . P'ala de la Arad , atentat cu explozibil , nu l-au prins de doi ani , dar nu e timpul pierdut . Nu exclud ca insul sa se predea singur sa nu strice bilanturile servisurilor ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 41 minute, antemir a spus: Eu nu am cantat osanale. Doar mi-am dat cu parerea. E și asta un fel de a spune...dar nu prea convingător. Dacă vrei părerea mea, servicii avem, veghează, dar acționează doar la comanda. Din păcate nu cred ca butonul mai este la noi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 2 minute, antemir a spus: Serviciile se ocupă de fugari doar in cazul in care sunt puse să facă asta. Nu de capul lor. Aiurea. Când un personaj ca Sebastian Ghiță se face nevăzut nu numai ca nu a fost supravegheat, dar a fost și ajutat sa dispară. Și câți ca el? În fine, nu vreau să-ți schimb părerea, după cum nici eu nu mi-o schimb la momentul când citesc argumentele tale. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Acum 18 minute, antemir a spus: Cred că te-ai uitat prea mult la anumite televiziuni in perioada aia si ai pierdut esentialul. Cred ca îți depășești condiția de parerolog când te referi la persoane anume. Ramai tu cu dreptatea și eu cu liniștea. Dacă nu ești în stare sa vezi ce vede o lume întreaga, e doar problema ta. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Hai că mă şi distrez!Acu' câţiva ani popa Terheş zicea că în RO s-ar fi dat mai multe aprobări de interceptare cetăţeni decât în SUA!La ce-or fi servit alea?? Link spre comentariu
Postări Recomandate