Budreala Radu Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 (editat) Suntem ghioceii UE: executam tot ce ni se ordonă fara sa zicem nimic... Totul pentru UKR Editat Aprilie 16, 2023 de Budreala Radu Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 16, 2023 Partajează Postat Aprilie 16, 2023 PRODUSELE DIN uKR SUNT DIN AFARA SPATIULUI EUROPEAN SI TREBUIE SUPUSE TAXELOR .In rest ajuta-i tu din banii personali ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 16, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2023 (editat) Am impresia câ unii nu înţeleg problemele...Or fi ăia din UA în situaţie dificilă,da' se bagă bani la greu în ei!!Taman acu ziceau că au un vârf de rezerve valutare! S-a cerut tranzit de produse agricole şi s-a ajuns la import fără taxe!Şi,culmea,n-ai voie să te plãngi,că eşti la categoria "căţei"!... Nu se zicea că cerealele ucrainiene trebuie să ajungă la săracii din Africa??Şi dacă firmele americane au în UA ,parcă,30% din terenuri,ale cui sunt produsele "importate" în UE?? Or face fermierii români bani,dar fără ei ce facem?Ne lăsăm la mâna străinilor? Editat Aprilie 16, 2023 de BRANCA Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Ăştia sunt tâmpiţi de iau măsuri?Pe de altă parte ucrainienii spun că au porturile blocate şi de aia trebuie să treacă prin UE.Pe bune?? https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/polonia-si-ungaria-au-interzis-importul-de-cereale-din-ucraina-iar-slovacia-vanzarea-lor-criza-cerelalor-se-adanceste-2317981 Cert e că ai noştri în afară de jalbe gen "scrisori" nu fac nimic! N-am nicio treabă cu cine e la guvernare,dar un lucru e clar,trebuie protejate interesele producătorilor români.Ne lipsesc jidanii!... Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Chiar ceapă uitasem să iau și sâmbătă am fost la mine în sat să iau 1kg, 9 lei. Niște jeguri de comercianți, asta e explicația. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Ce "slugi UE şi ale Ucrainei"?Aici e vorba clar de concurenţă neloială,să nu zic preţuri de dumping!De ce naiba se aplică la nivel UE taxe pe produsele importate?De florile cucului? Credeţi că e uşor să fii agricultor în RO?Eu şi aşa mă mir că mai avem!Supravieţuiesc,in general,numai producătorii mari. Îmi povestea cineva ieri că,într-o comună mare din MH,numeri vacile pe degete şi efectiv se împâslesc păşunile!Tot tineretul apt de muncă e plecat afară!! Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Acum 37 minute, BRANCA a spus: Tot tineretul apt de muncă e plecat afară!! Tu daca erai tanar apt de munca ai fi ramas in Romania? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Tocmai mi-am facut o salata de rosii cu ceapa de 12 lei / bucata, sa moara saracii ! Link spre comentariu
merck Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Acum 17 minute, Blacksmith a spus: Tocmai mi-am facut o salata de rosii cu ceapa de 12 lei / bucata, sa moara saracii ! What??? Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Am luat ceapă olandeză și fasole egipteană, patriotismul nu-mi ține de foame... Vrei ceva realmente ..BIO.. îți pui în curte. Am usturoi de Cenad în curte de vreo zece ani, e adevărat BIO.... Dacă-l lași cu saramură la frigider, nu se înverzește nici după o lună.Asta cu înverzitul celui comercial e din cauza chimicalelor folosite la cultivarea ,,aeroponică,, unde nici nu vede pământul.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 17, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Validae.Unii zic că usturoiul chinezesc de se face verde e iradiat! Blacksmith.Salată cu ceapă haurită şi ulei de şarpe? merck.Dacă eram tânăr şi eu aş fi plecat afară.Cei din Vest ne sug "seva"...Înainte de '90 dacă fugeai la ei nici loc de măturător nu prindeai! Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Acum 2 ore, merck a spus: Tu daca erai tanar apt de munca ai fi ramas in Romania? Au ramas sute de mii de tineri sau milioane, depinde cum definesti un tinar! Am vazut destui la fostul job, chiar la munci grele, in depozite si asa mai departe. oricine are legatura directa cu economia Romaniei, directa nu din intoxicari prezentate in media, vede daca si citi tineri muncesc in RO. Si daca vede cu ochii proprii, nu mai pune botu'la toate intoxicarile aruncate cu bunavointa de diversi! Sigur ca in sate uitate de lume, sate care trebuiau desfintate de mult, numarul acestora este foarte redus sau nul! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Acum 10 minute, Marele Savant a spus: fostul job, chiar la munci grele, in depozite si asa mai departe. Aia e bine dar sa vezi câți freacă pisica pe la sălile de jocuri și pariuri sportive, cel puțin la mine in cartier e o stradă plina cu dastea și lepre care sunt numai bune de pus la muncă. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Deci n-au plecat toti din tara, ca despre asta era vorba! Si apropo, am avut si eu colegi care lasau sume mari de bani la pariuri, pierdeau ore intregi acolo, dar a doua zi erau prezenti la timp la munca! Concluzia ar fi ca cei care imprestie continuu dezinformari si stiri facut in asa fel incit sa demoralizeze populatia, ar trebui indepartati de prin zona, nu cred ca le-am simti lipsa! Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 17, 2023 Partajează Postat Aprilie 17, 2023 Acum 7 ore, antemir a spus: Cred că este din cauza importurilor din Ucraina. ei pe naiba, jegurile de comercianți profită de trendu scumpirilor. Ce nici ceapă nu mai e în țara asta ? Vineri în drum spre casă am fost cu soția la piața din centru ca să mai ia una alta, când să ia țelină cică 12 lei kg. Eu luam că nu știu prețurile la legule da nevastămea a luat-o la rost pe vânzătoare, aia clonțoasă că să iau că mâine va fi și mai scump. Am intrat la lidl și am luat o țelină cu 5,5kg. Mă rog, sâmsarii din piața din centru sunt renumiți pentru prețurile sf, pe principiul prost e cine dă nu cine cere. Cât despre agricultorii români că să-i protejăm sărăcuții de ei, e altă discuție și nu e chiar ok, pentru ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate