POLAKU2002 Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Buna ziua.Am la reparat 2 plasme lg pg100r care nu au sonor...nici pe hdmi nici pe scart nici pe cablu...aveti vreo idee ce poate fi?poate ati intilnit defectul asta.Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 (editat) Acum 2 ore, POLAKU2002 a spus: Buna ziua.Am la reparat 2 plasme lg pg100r care nu au sonor...nici pe hdmi nici pe scart nici pe cablu...aveti vreo idee ce poate fi?poate ati intilnit defectul asta.Multumesc daca sant de la acelasi client,e ceva ,,necurat la mijloc,, mufele casti,difuzoare arse(mai rar) ,sau cine stie la ce si cum au fost conectate,trebuie vazut in menu,nu sant date cumva pe alta iesire decat cea de difuzor tv? trebuie vazut ajunge semnal in amplificator,se alimenteaza..... Editat Martie 21, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Martie 21, 2023 Autor Partajează Postat Martie 21, 2023 Am gasit difuzoarele arse...dar e ciudat si asta...amindoua...as putea sa le pun o protectie sa nu se mai arda asa usor? Link spre comentariu
sla Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Acum 5 minute, POLAKU2002 a spus: Am gasit difuzoarele arse...dar e ciudat si asta...amindoua...as putea sa le pun o protectie sa nu se mai arda asa usor? Dacă sunt arse difuzoarele, probabil e ars si amplificatorul. Nu are DC la iesire? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum