gogoo Postat Decembrie 27, 2007 Partajează Postat Decembrie 27, 2007 Deci..Am avut niste cablaje,pe care le-am spalat,le-am uscat si pe urma le-am lasat pe chiuveta in baie(cca 5 min).Cand m-am dus sa le iau erau rosii rosii ca si cum le-as fi copt.De la ce sa fie?Sa fie oare din cauza ca am neon in baie ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 27, 2007 Partajează Postat Decembrie 27, 2007 O fi oxidat cuprul. Cu ce le-ai spalat? Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 27, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2007 Cu acelasi sapun si aceasi apa cu care am spalat celelalte zeci de cablaje de pana acum. Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Decembrie 28, 2007 Partajează Postat Decembrie 28, 2007 Daca erau ude s-a oxidat cuprul. Daca nu, sunt de proasta calitate. Neonul nu le influenteaza decat daca sunt foto. Link spre comentariu
gogoo Postat Decembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2007 Probabil...Am dat 30 de mii pe o placa de 20 x20.Si in alte parti era vreo 70 de mii. Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 ai grija cu alea ieftine, eu m-am lecuit mai demult, le-am folosit la ceva sistem care lucra afara si la -15 grade s-au produs fisuri la traseele subtiri si rezultatul il stie toata lumea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum