doru3160 Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Caut sa cumpar o doza pt modelul de pikup rusesc, mono. M-a rugat cineva sa resuscitez un exemplar cu care a copilarit. Ultima piesa de schimbat a ramas doza. Daca are cineva in conditii bune, sau noua, cumpăr. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 Valabil. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Am adaptat doza asta. Se conectează mono. Se mai reglează presiunea pe disc dacă este necesar. https://electronicservice.shopmania.biz/cumpara/doza-piezo-mg05-st05d-309493 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 Am alte modele, dar trebuie modificat mult ca sa pot monta altfel de doza. Se vrea functional in forma originala, nu va fi ascultat intensiv, ca sa nu conteze aspectul. Mai tin anuntul, poate apare de pe undeva un exemplar. Ca să fiu sincer, am avut și eu o doză din asta, dar nu mai dau de ea neam. Nu țin minte să o fi folosit, pt ca nu am lucrat pe modelul asta de pikup. Si Tehnotonul a scos un model cu aceeași mecanica, aceeași doză, dar nici din asta nu am avut la lucru. Pur si simplu nu dau de ea. Doza originala mai mișcă putin, in sensul ca se aude binisor, in pozitia pt discuri pe 78. In pozitia normală se aude incet si mai inrerupe. S-a scopt cauciucul amortizor de la ac si probabil nici cristalul nu mai e in toate mințile, si asta doar din cauza timpului de stationare. Mai las anuntul o vreme, si daca n-o fi sa fie, vad ce e de facut. Multumesc pt sugestie. Link spre comentariu
deo Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Am eu ceva doze cumparate de aici de pe forum,ar fi buna o poza daca puteti face ca nu mai am cu ce sa o compar. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 E prima din stanga. Nu am jucaria la indemana, si nici nu mi-a trecut prin minte sa fac poza, pt ca imi inchipuiam ca sunt putini cei care nu stiu cum arata. Am mai gasit o poza unde se vede mai bine, e cea tubulara, mono, dublu ac. Imi cer scuze, acum am intrat pe site la rusi si nici acolo nu sunt poze in detaliu cu doza. Nu mi-am pus problema identificarii, credeam ca o stie toata lumea... http://www.rw6ase.narod.ru/index1/gram_zapis/ef_pp_set/akkord203.html Link spre comentariu
deo Postat Martie 24, 2023 Partajează Postat Martie 24, 2023 Eu am doza stereo dublu ac(a doua poza,stanga sus)de aceea v-am intrebat.Banuiesc ca nu se potriveste pt. pick-upul pe care il aveti. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2023 Autor Partajează Postat Martie 24, 2023 E alta montura, si daca tot e sa-l modific, macar modific cu o doza care se gaseste usor, cum e cea din postarea lui Nostalgic. Deocamdata raman pe varianta originala, nu e o scula care sa merite cine stie ce fonfeu de doza. Valoarea e exclusiv sentimentala. Ca pikup eu n-as pune nici o placa pe platanul lui. Mecanica e rudimentara, dar a fost fiabil, de aici si popularitatea. Punea romanul o populara de sarea praful, iar seara cand se linistea, punea o poveste copilului si-l adormea. Cam asta a fost modelul asta de pikup. Nu e pt melomani. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 11, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2023 A sosit azi, in conditii excelente o doza nouă. Multumesc colegului nicolaus, problemă rezolvată. Link spre comentariu
Postări Recomandate