doru3160 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Ce baftos ești, mareșale Link spre comentariu
eos Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 17 minute, maresaldeflota a spus: SA ii raspunzi asa ``sa dea dumnezeu sa mori in chinurile alea de care scrii aici`` sa vezi ce repede dispar Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Cică are restanțe și să donez eu ca să mă ajute cu bani. Cea mai tare era aia cum că am restanțe la plata mașinii și trimite-au și factura, în plus era scrisă corect. (E mai tare ca o perlă la evaluarea la matematică. Cică, da pot exista 16 apartamente cu 4 camere, într-un bloc cu maxim 60 de camere. 16 camere=16 camere cu 4 camere! Am auzit-o.) Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Acum 43 minute, maresaldeflota a spus: Am primit la fel si i-am trimis in origine si le-am dat block Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 (editat) Pe mine m-a deranjat că nu era Bio și nici din surse sustenabile. Editat Martie 25, 2023 de Vizitator Cacao Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 Ce "norocoşi" sunteţi şi cum daţi cu piciorul la aşa ocazii de îmbogăţire! Sunt curios pe unde bântuiţi de vă testează ăştia... Eu mai vizitez saituri de ştiri ruseşti şi apoi mâ trezesc cu tot felul de reclame sau "direcţii" pe net.Odată chiar am reinstalat browserul că erau enervanţi.Curios cum trec uşor pe lângă blocare continuter! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 25, 2023 Partajează Postat Martie 25, 2023 (editat) Adguard , nu au cum! Bine, trebuie setat și costă. Editat Martie 25, 2023 de Vizitator Link spre comentariu
icar Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Eu am mai patit una, cu ceva ani in urma. Ma opreste unul pe strada, sa ma intrebe cum ajunge nu stiu unde, era cu masia. Apoi o comuta: stii, sunt om de afaceri si mi-am inchis firma si mi-au ramas câteva produse pe care vi le daruiesc, cu placere. Si imi pune in brate o kucta, un set de oale de inox, spunându-mi si câte sute face fiecare! Ups, zic, ia sa vedem ce vrea asta, ca dara nu am calcat intr-un rahat, de dimineata! Si imi mai pune in brate mai stiu eu ce. Dupa ce gată cu "darurile", ca lui nu-i mai trebuie, imi zice ca mai are o pilota, dar pe ea vrea 2000 de lei! Aha, deci asta era! De aici sunt doua variante de teapa: a) oalele alea, in fapt, faceau mult sub 2000 de lei, b) dupa ce-i dadeam banii, pâna sa-mi iau "donatiile" din portbagaj, se urca la volan si pe ci ti-e drumul! L-am intrebat daca pe fruntea mea scrie "prost". Nu a raspuns, probabil din cauza caciulii trase pe fruntea mea, ca era iarna, s-a urcat la volan si a demarat. Mai incolo, a scos capul pe geam si mi-a aruncat: "sarântocule"! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 @icartrebuia sa ii zici că de pilotă nu ai nevoie dar ulcelele sunt binevenite. Asta e ca în bancul cu picătura de benzină. Un scoțian intră la o benzinărie și întreabă: "Cât costă o picătura de benzină?" Băiatul de la pompă îi răspunde: "Ei, chiar o picătura nu costa nimic, v-o dau eu pe gratis! La care scoțianul spune: "Atunci picură-mi și mie vreo zece litri!" Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2023 Partajează Postat Martie 26, 2023 Ţepari?Scămari? https://ro.outletonline2023.com/ Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Fratilor, m-am pricopsit, am primit o donatie de peste 700.000 de dolari de la Azim Premji. Baiat de comitet, ce mai! Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 2, 2023 Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Și pe mine mă sâcâie niște mesaje zilnic, că am niște marfă blocată la vamă....dar curăț spamul fără să mă uit la astfel de baliverne.Cum scriam într-o postare anterioară, escrocii dau cu ,,undița,, în marea baltă a internetului, conștienți fiind că-s mulți prostovani care pun botul la orice.Dacă o încercare dintr-o mie dă rezultate, e un câștig ușor...și mai mult ca sigur că au succes, altfel s-ar reprofila rapid pe alte chestii. Uitați-vă ce promovare gratuită le fac televiziunile și internetul ,,fraților pești,, și cum umblă milioane de bezmetici în limbă după ei pe net. Urâte vremuri trăim.... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Aprilie 2, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2023 Bună seara Colegi ! De aceea am inițiat ăst topic pentru a atenționa cît mai multe persoane să fie atenți la asemenea înșelătorii . Am primit de multe ori tot felul de oferte , dar le-am băgat pumnul în gură una ,două. Am citit toate comentariile , mă bucur pentru toate comentariile , dacă ar gîndi toată majoritatea așa nu ar mai cădea nimeni în ...țeapă.....vorba vine , adică - Înșelat. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 10, 2023 Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Nasol, mi-au taiat astia Netflixul, taman acum, inainte de sarbatori! Cica nu le-am trimis nu stiu ce date! Asa o fi, dar e o mica problema: eu nu am Netflix! Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2023 Partajează Postat Aprilie 10, 2023 Le trimit eu datele, numai să mi le trimite-ți mie . Link spre comentariu
Postări Recomandate