Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atenție la Țepe....

Postări Recomandate

Țepe de țepe , se știe de așa ceva decînd e omul pe pămînt . Dar acum s-au modernizat . Ți se trimite un maill.

- Nu am cont la nici o bancă din țară sau de afară. Dar am primit un maill să-mi actualizez datele contului că altfel nu îl mai pot gestiona pe viitor.

-NU DAȚI RĂSPUNS LA ASEMENEA MESAJE.!

111.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 101
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

De curiozitate a murit pisica :rade:

Eu am cont, am primit si eu asemenea mesaj, dar l-am șters instant. Banca nu trimite asemenea mesaje. Mai nou si din partea primariei am primit un mesaj de actualizare declaratie de impunere, si tot cu un clik eram dator si acolo. Le transmit si pe calea asta, multă, multă ue. 

Link spre comentariu
Acum 37 minute, Haralambie a spus:

Daca nu ai cont, de ce dai click?

Păi nu am dat curs la așa ceva , dar am atenționat să fiți atenți .

Acum 11 minute, Stefan a spus:

Dar cum a ajuns mailul ăla să arate în asemenea hal? Sper că nu ați tăiat un copac pentru a imprima mizeria aia de mail?

așa l-am primit.

Link spre comentariu

Eu primesc, astfel de mesaje, cam unul la doua saptamâni. Normal, ca nu am cont la acea banca!:rade:

Cam o data pe luna, tre sa ma duc la FMI, dupa alea 4 - 5 milioane de dolari, care, nu-i asa, habar nu am de unde vin.

Asta, pe linga sutele de concursuri pe care le-am câstigat, normal,  fara sa particip la vreunul!

Ca sa nu mai spun de fiii, fiicele si nepotii care m-au rugat sa  le incarc telefoanele. Acum au lasat-o mai moale. Pacat, incepe sa-mi fie dor de acele neamuri!

Link spre comentariu

Validae.Fix la aia mă gândeam şi eu,se aruncă momeală ca la pescuit...poate pică ceva!

Da',cel puţin în Vest,se pare că le merge afacerea cu mesaje asemănătoare.Mereu se anunţă la ştiri sau pe net că există păgubiţi...

În rest,pe calculator,am "câştigat" de nu ştiu câte ori premii.De asemeni mi s-au oferit la greu antiviruşi,că eram "infectat"!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, validae a spus:

Dacă la 1000 de mesaje trimise, un fraier agață momeala, escrocul s-a scos.Și cred că vă dați seama că-s destui fraieri la mia de locuitori/utilizatori de net....

Asta da, e buna!

Neveste-mii ii tot suna telefonul cu numere de Siria, Nepal, etc, i-am zis din start reject si block.

Link spre comentariu
Acum 10 minute, DjLeco2021 a spus:

Asta da, e buna!

Neveste-mii ii tot suna telefonul cu numere de Siria, Nepal, etc, i-am zis din start reject si block.

Am pățit și eu treaba asta cu sunatu din tari "exotice" rezolvarea a fost blocarea repetata a nr apelant.

La fie care blocare ma suna alt nr, intr-un final au înțeles ca nu e de făcut treaba și mi-au dat pace. :rade:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări