Nostalgic Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Țepe de țepe , se știe de așa ceva decînd e omul pe pămînt . Dar acum s-au modernizat . Ți se trimite un maill. - Nu am cont la nici o bancă din țară sau de afară. Dar am primit un maill să-mi actualizez datele contului că altfel nu îl mai pot gestiona pe viitor. -NU DAȚI RĂSPUNS LA ASEMENEA MESAJE.! Link spre comentariu
Haralambie Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Daca nu ai cont, de ce dai click? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 De curiozitate a murit pisica Eu am cont, am primit si eu asemenea mesaj, dar l-am șters instant. Banca nu trimite asemenea mesaje. Mai nou si din partea primariei am primit un mesaj de actualizare declaratie de impunere, si tot cu un clik eram dator si acolo. Le transmit si pe calea asta, multă, multă ue. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Dar cum a ajuns mailul ăla să arate în asemenea hal? Sper că nu ați tăiat un copac pentru a imprima mizeria aia de mail? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Cum ne dăm seama că e țeapă!? Nu cere dosar cu șină și nu cere ca cererea online să fie completată la etajul 4. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 20, 2023 Autor Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 37 minute, Haralambie a spus: Daca nu ai cont, de ce dai click? Păi nu am dat curs la așa ceva , dar am atenționat să fiți atenți . Acum 11 minute, Stefan a spus: Dar cum a ajuns mailul ăla să arate în asemenea hal? Sper că nu ați tăiat un copac pentru a imprima mizeria aia de mail? așa l-am primit. Link spre comentariu
icar Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Eu primesc, astfel de mesaje, cam unul la doua saptamâni. Normal, ca nu am cont la acea banca! Cam o data pe luna, tre sa ma duc la FMI, dupa alea 4 - 5 milioane de dolari, care, nu-i asa, habar nu am de unde vin. Asta, pe linga sutele de concursuri pe care le-am câstigat, normal, fara sa particip la vreunul! Ca sa nu mai spun de fiii, fiicele si nepotii care m-au rugat sa le incarc telefoanele. Acum au lasat-o mai moale. Pacat, incepe sa-mi fie dor de acele neamuri! Link spre comentariu
validae Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Dacă la 1000 de mesaje trimise, un fraier agață momeala, escrocul s-a scos.Și cred că vă dați seama că-s destui fraieri la mia de locuitori/utilizatori de net.... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Validae.Fix la aia mă gândeam şi eu,se aruncă momeală ca la pescuit...poate pică ceva! Da',cel puţin în Vest,se pare că le merge afacerea cu mesaje asemănătoare.Mereu se anunţă la ştiri sau pe net că există păgubiţi... În rest,pe calculator,am "câştigat" de nu ştiu câte ori premii.De asemeni mi s-au oferit la greu antiviruşi,că eram "infectat"! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 De aia se numește "phishing". Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 3 ore, validae a spus: Dacă la 1000 de mesaje trimise, un fraier agață momeala, escrocul s-a scos.Și cred că vă dați seama că-s destui fraieri la mia de locuitori/utilizatori de net.... Asta da, e buna! Neveste-mii ii tot suna telefonul cu numere de Siria, Nepal, etc, i-am zis din start reject si block. Link spre comentariu
sonic11 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 10 minute, DjLeco2021 a spus: Asta da, e buna! Neveste-mii ii tot suna telefonul cu numere de Siria, Nepal, etc, i-am zis din start reject si block. Am pățit și eu treaba asta cu sunatu din tari "exotice" rezolvarea a fost blocarea repetata a nr apelant. La fie care blocare ma suna alt nr, intr-un final au înțeles ca nu e de făcut treaba și mi-au dat pace. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Exact. La mine a fost treaba acum 2-3 ani. Aveam cel putin 50 bl;ocate. le-am deblocat. Nu mai suna unul... Desi nu inteleg care e combinatia daca raspunzi, ce se intimpla... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Acum 6 ore, DjLeco2021 a spus: daca raspunzi, ce se intimpla... Și nu ai fost curios, măcar la un nr să răspunzi? Am și eu câteva de Slovenia blocate, dar nu mai mult de 3, după care s-au liniștit. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Eu le răspund de fiecare dată şi închid panicaţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate