Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut Schema radio "Okean 221"

Tanase Ion

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi, o rugaminte la cei care ma pot ajuta cu o schema de radio rusec Okean 221, am la el doua probleme:

1 comuta la rand fara oprire benzile de frecvente,

2 este in norma oirt (65-73mhz) si vreau sa-l trag in banda in norma ccir (88-108mhz)

Cu stima si respect multumesc anticipat ptr intelegere si o zi cat mai frumoasa tuturor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tanase Ion

3

• sla

1

• validae

1

• George

1

Top autori în acest subiect

Multumesc colegului @George dar caut si ceva similar ca la radio Selena acel tabel care in schema de selena este dat ptr a trage in banda pe fm din norma oirt in norma ccir, rusii au pus si acest detaliu pe unele scheme, prin amabilitatea colegilor de pe elforum poate are cineva informatiile necesare ptr a avea o reusita similar cu ce am facut in radiourile Selena (3buc) care am tras in banda si mia reusit, nu vreau varianta neortodoxa de a umbla in bobine (scurtat cate o spira) cu stima si respect multumesc anticipat si o zi cat mai frumoasa.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

@Tanase Ion...Nu mai posta ,,Up,, fiindcă asta se face (odată pe zi) doar  la Bazar, când vrei să actualizezi anunțul de vânzare/cumpărare.

Pe secțiunile tehnice postezi și aștepți să-ți răspundă cineva, dacă există un coleg care te poate ajuta și are timpul și dispoziția necesare. Nu e garantat că ți se va răspunde întotdeauna, chiar dacă insiști.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, validae a spus:

@Tanase Ion...Nu mai posta ,,Up,, fiindcă asta se face (odată pe zi) doar  la Bazar, când vrei să actualizezi anunțul de vânzare/cumpărare.

Pe secțiunile tehnice postezi și aștepți să-ți răspundă cineva, dacă există un coleg care te poate ajuta și are timpul și dispoziția necesare. Nu e garantat că ți se va răspunde întotdeauna, chiar dacă insiști.

Cu stima si respect imi cer scuze dar nu am stiut ca acel "up" este valabil doar in sectiunea "bazar" alta data am sa fiu mai atent sa nu mai fac astfel de gafe fara intentie, multumesc de observatie

Acum 10 ore, sla a spus:

Aici gasiti solutia de transformare a blocului UKW folosit in acest aparat (УКВ-1-03с, conform schemei gasite de @George):

https://0jihad0.livejournal.com/11099.html

Multumesc frumos ptr ajutorul acordat, cand il voi trage in banda cu siguranta voi pune pe topic si rezultatele

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări