ionutz2013 Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Stie cineva de unde pot face rost de acel cod? Link spre comentariu
modoran Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 De la orice service gsm ce se ocupa cu asa ceva si are sculele necesare. Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 1 oră în urmă, modoran a spus: De la orice service gsm ce se ocupa cu asa ceva si are sculele necesare. Mda face si costa cat nu face tel. Daca exista vreo metoda sa il fac singur acasa daca nu alta placa din targ si gata Link spre comentariu
modoran Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Sunt diverse site-uri ce spun ca dau codul dupa imei nck si cel de resetare a numarului de incercari pentru 25€, dar nu stiu daca merg cum zic ei. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Am si eu un Samsung S10 ca nou, primit cadou, blocat pe un operator Suedez, se poate debloca cumva? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 19 minute, modoran a spus: Sunt diverse site-uri ce spun ca dau codul dupa imei nck si cel de resetare a numarului de incercari pentru 25€, dar nu stiu daca merg cum zic ei. Da o gramada de bani si ori iti da coduri aiurea ori nu iti da nimic da banii ii ia Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Flash cu Odin cu un firmware curat si problema rezolvata Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 1 oră, Bercu Giuliano a spus: Flash cu Odin cu un firmware curat si problema rezolvata Am flashuit o gramada de softuri cu odin si tot codat a ramas Link spre comentariu
Dixon Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 2 ore, Bercu Giuliano a spus: Flash cu Odin cu un firmware curat si problema rezolvata Firmware-ul e musai sa fie “curatat” de papă ! Altfel n-are niciun efect Acum 57 minute, ionutz2013 a spus: Am flashuit o gramada de softuri cu odin si tot codat a ramas S-au introdus mai multe coduri de retea eronate dupa care s-a blocat contorul. Acum ai nevoie de Unfreeze code urmat de codul de retea . NCK code. Sfatul meu: Apelați la un service gsm nu cumparati coduri online . Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 4 minute, Dixon a spus: Firmware-ul e musai sa fie “curatat” de papă ! Altfel n-are niciun efect S-au introdus mai multe coduri de retea eronate dupa care s-a blocat contorul. Acum ai nevoie de Unfreeze code urmat de codul de retea . NCK code. Sfatul meu: Apelați la un service gsm nu cumparati coduri online . De unde firmware curat sau cu ce sa il curat? Nu stiu cine a incercat coduri sau al cui a fost. L-am luat din targ dintr-o gramada de tel sparte pt baterie. Link spre comentariu
Dixon Postat Martie 19, 2023 Partajează Postat Martie 19, 2023 Nu se poate scoate blocarea rețelei ( decoda ) prin rescrierea firmware-ului . Nici macar contul de google ( FRP-ul ) nu se poate elimina asa… Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Asculta ce spune colegu Dixon , ca ce spune asa e Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 8 ore, ionutz2013 a spus: L-am luat din targ dintr-o gramada de tel sparte pt baterie. Se pare ca pt asta este bun. Acum vrei sa scoți telefon bun din el? Link spre comentariu
ionutz2013 Postat Martie 20, 2023 Autor Partajează Postat Martie 20, 2023 Acum 36 minute, doru3160 a spus: Se pare ca pt asta este bun. Acum vrei sa scoți telefon bun din el? Nu asta. Vreau sa pun placa de la asta pe ala bun pt ca placa de la tel bun a luat apa si poate ceda iar placa asta codata arata bine Link spre comentariu
M.Adrian Postat Martie 20, 2023 Partajează Postat Martie 20, 2023 O simpla resoftare nu are nici o sansa sa elimine blocarea pe retea a unui telefon. Apelati la un service gsm si va rezolva mai mult ca sigur. Recomand GSM Zone Iasi, vad ca aveti adresa in Bucuresti dar puteti suna la ei pentru estimare de pret si va pot prelua si retrimite prin curier telefonul deblocat de retea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum