ionut120v Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 La 20.03.2023 la 15:24, Ion_Bumbu a spus: Atunci e si mai simplu, sa dispara pensionarii, si asa-i incurca pe cei tineri activi, le manica banii doar, aia care ar trebui sa fie ai lor cind vor ajunge ei la pensie... Nu tin neaparat sa iau pensie, dar sunt anumite lucruri care nu le poti face dupa o anumita varstam eu propun sa dea facilitati pentru cei peste o anumita varsta care vor sa instaleze sistem fotovoltaic am vazut la cineva ia 0.95 ron /kwh pe societate comerciala, cu 30 kw iei o pensie bunisoara, te lipsesti de un eventual apartament la oras pe care poate nu il poti inchiria la bani suficienti si iei asta, cei care au in orase universitare poate se descurca din chirii, dar e de umblat si nu mai poti. Din pacate de la o anumita varsta este posibil sa nu mai fii capabil sa te deplasezi la serviciu ,dar sa mai lucrezi, sistemul nervos si ochii se degradeaza, intervine Altzaimerul, Parkinsonul, neuropatia periferiferica, spondiloza ... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Acum 2 ore, ionut120v a spus: eu propun sa dea facilitati pentru cei peste o anumita varsta care vor sa instaleze sistem fotovoltaic Eu propun sa se dea facilitati pentru cei de o anumita virsta care vor sa mearga la plaja in Dubai sau R. Dominicana! Sau chiar Costa Rica! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 21, 2023 Partajează Postat Martie 21, 2023 Intră CEC Bank pe piaţa asiguratorilor auto!Au ăştia de gând s-o falimenteze?? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Ăștia fiind cine? Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 22, 2023 Partajează Postat Martie 22, 2023 Eu stiam ca USL-amul e la butoane, nu rezistii... Ce-i drept nu am mai deschis de mult tembelizorul si poate s-au schimbat lucrurile. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Nu mă interesează cum se numesc cei de la butoane,de aia i-am botezat "ăştia".Am pus întrebarea cu CEC-ul findcă nu înţeleg rostul ca acesta să fie băgat în asigurări.Îmi scapă ceva? Parcă a fost băgata banca asta şi-n sprijinul FNI,nu-i aşa? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 1 oră în urmă, BRANCA a spus: .Am pus întrebarea cu CEC-ul findcă nu înţeleg rostul ca acesta să fie băgat în asigurări.Îmi scapă ceva? Pt ca suntem la mana asiguratorilor, iar plafonare pe o piață libera nu prea da bine, eventual doar temporar, pana la rezolvarea unor situatii de criza, de care vor sa profite escrocii. Dar concurenta, da. Vine CEC ul cu preturi corecte, repet, corecte, nu de dumping, și sa vad cine va mai încheia polițe majorate cu 70% peste noapte, la actualii hoți. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 doru3160.Să dea Domnu'!Ai văzut că sunt excrocherii mari făcute de atelierele de reparaţii,prin umflarea devizelor. E celebră chestia aia când te duci cu maşina la un service:"Aveţi asigurare sau o faceţi pe banii dvs"?Evident şi tarifele diferă! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Asta e alta discuție. Devizul și reparațiile efectuate se pot verifica la fel când sunt în regie proprie, cât și pe banii asiguratorului. Doar că asiguratorul trebuie sa aibă om competent pt a face asta, ca să nu înghită ca pelicanul devizul umflat de service. Pe de alta parte, service ului care umfla nejustificat devizul, i se poate ridica licența de lucru. Și să vedem atunci dacă mai risca gainarii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 doru3160.Să nu păţim ca la venirea UE,toţi ziceau că vor face ăia ordine la noi şi a ieşit un fãsss! Greu la noi findcă aproape toţi se pretează la şpagă. Dincolo de Dunăre,la sârbi,nu se umflau devizele până n-au angajat sezonier români!...I-au contaminat şi pe ăia! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Bine, pesimistii mai au soluții alternative. Eu sunt optimist, si zic, va fi bine. Concurența a fost buna oricand, oriunde. Ti-ar place plafonare/mercurial, sau pret liber la asigurari de să te usture buzunarul pana la viitoarea asigurare? Un pret calculat corect, impus de un asigurator, va alinia piața la nivel decent. Asta sper sa reușească CEC. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 doru3160.Normal că aş prefera o plafonare.Da' puneţi problema aşa,am avut concurenţă la firmele de asigurări,am avut concurenţă la servisuri şi la ce ne-a servit? Ne-au "belit" toţi cum au vrut!Eu am spus tot timpul că multlăudatul capitalism necontrolat,nereglementat, e junglă curată! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 Pai tocmai asta își propune CEC prin întrarea pe piața asiguratorilor. Fiind de stat, altfel răspunde la butoane decât privații, care la o bere stabilesc piața. Uite hidroelectrica, de ex. Cam strânge grosul clienților casnici. Ceilalți ori coboară prețul, ori rămân fără clienți. Asa sper sa fie si cu CEC în asigurări. Nimeni nu contesta ca preturile se mișcă. Nimeni nu cred ca vrea preț plafonat care sa nu acopere necesarul. Dar când tu societate de asigurări declari cu gurița ta ca ai avut cheltuieli cu despăgubiri crescute cu 5% și mărești polița cu 70% dă-mi voie să-ți urez moarte ușoară pe piață, și vorba cuiva, sa ai clienți căți am botezat eu. Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Martie 23, 2023 Autor Partajează Postat Martie 23, 2023 Corect! Link spre comentariu
ex.escu Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 "Follow the money" se pate apica si in acest caz , ca au fost mai multe , astra, city insurance si acum euroins si nu s-a facut nimic...societatile de asigurare ar cotiza 1% la asf, "autoritarea de supraveghere financiara" , care aplica principiul "mircea fa-te ca lucrezi", inchid ochii cand trebuie , mai dau cateva amenzi simbolice, sefii asf isi dau prime de excelenta (zeci de mii euro) "lumea buna e multmita", pulimea plateste...something is rotten.. Link spre comentariu
Postări Recomandate