Tăticul Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 (editat) Vă salut! Am instalat (de fapt instalatorul, eu nu mă pricep) un presostat electronic Brio Top 2.0 la un sistem cu pompă submersibila aflată într-un rezervor de apă. Am verificat înainte pompa pe direct si funcționează. Modelul este https://www.dedeman.ro/ro/presostat-digital-italtecnica-brio-top-2-0/p/2026462 Imediat după instalare, am constatat apariția mesajului "Sopra Pressione" / "Over pressure" și indiferent ce am făcut acesta nu a dispărut. Nu e nicio presiune pe țeava, fiindcă nu am apucat să o umplem. Manualul găsit online spune că trebuie apăsată tasta "Reset" si dispare eroarea. Nu s-a întâmplat, chiar dacă i-am oprit mult timp si alimentarea de la curent. Daca știți cum aș putea rezolva problema înainte să-l demontez și să-l duc la garanție fi minunat! Mulțumiri! Editat Martie 18, 2023 de Tăticul Link spre comentariu
validae Postat Martie 18, 2023 Partajează Postat Martie 18, 2023 Având în vedere că nici nu a fost folosit, duceţi-l imediat la magazin.Nu e normal să afişeze aşa ceva, în condiţile lipsei de presiune... Link spre comentariu
Tăticul Postat Martie 19, 2023 Autor Partajează Postat Martie 19, 2023 Acum 18 ore, validae a spus: Având în vedere că nici nu a fost folosit, duceţi-l imediat la magazin.Nu e normal să afişeze aşa ceva, în condiţile lipsei de presiune... Da, mulțumesc...deja am vorbit cu cei de la Dedeman si il duc mâine. Încercam sa evit deplasarea deoarece stau la vreo 60 km de magazin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum