Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme 89s52

Vizitator cocotm

Postări Recomandate

Vizitator cocotm

Am programat 2 atmeluri AT89S52 pt o aplicatie caresa afiseze data ,ora si temperatura.Problema este ca in amandoua cazuri ora "sare" cu 2-3 ore in fata in decurs de 1 saptamana.Programul cred ca este ok deoarece am mai programat si alte uControlere de acest fel(89s52).Vreau sa va intreb daca din cauza lor "sare" timpul sau este si alta problema cum ar fi montajul gresit, etc..Mentionez ca nu mai am uControlere noi toate sunt sterse si rescrise de mai multe ori.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator cocotm

Dupa cateva saptamani in care am facut unele teste (bineinteles ca am si cumparat procesoare noi 89S52) am ajuns la concluzia ca daca nu conectez GPS-ul (Polstar PGM248) la Controler totul este OK.Daca in schimb conectez GPS-ul(mentionez ca am GPS-uri noi noute) dupa 1 saptamana sau 2 sare ora(cu 1 - 2 ore).Am mai observat ca daca deconectez si reconectez Gps-ul "sare" ora cu 1-2 ore (minutele sunt ok).Daca in schimb intrerup toata alimentarea de la controler nu sare ora.Acum stiu care este problema dar nu stiu cum a-si putea s-o rezolv...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări