Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vopsea de proasta calitate

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 10 minute, icar a spus:

Diferenta e de la cer la pământ!!!! 

Am facut câteva modele de MiG si Su, dar nu am vazut figurat un astfel de stuț. 

Ai manualul de la Su-27 sa vezi daca exista fuel dumping procedure? Ca o macheta nu are stuț nu inseamna ca nu exista in realitate. 

Oricum nu mor americanii ca le-a fost doborata o drona, deja terenul este pregatit pentru un alt mare pas: Polonia deja in 4-6 saptamani vor trimite 4 Mig-29 in UA. Odata facut si pasul asta (ca pana acum avioane nu s-au trimis) se pare ca apoi vor fi trimise JAS 39 Gripen in UA (Suedia nu prea a vandut avioane si contra cost va accepta sa livreze in UA). JAS 39 Gripen va pune mari probleme si navelor rusesti din Marea Neagra. E clar ca UA nu va putea fi invinsa. Se va pompa cat va fi nevoie pentru a-i pune pe rusi cu botu' pe labe. 

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 11 minute, merck a spus:

manualul de la Su-27 sa vezi daca exista

Inchipuieste-ti ca atunci când fac o macheta, stiu fiecare surubel, clapeta, aparat de bord, la ce foloseste. Am planuri cu ilustrarea detaliilor la toate avioanele pe care le-am facut. Acum nu prea imi vine, si nici nu cred ca merita, sa caut intr-o lada plina cu DVD-uri cu carti, planuri si poze, dupa planurile de la Su-27.

Link spre comentariu
Acum 33 minute, merck a spus:

Ai manualul de la Su-27 sa vezi daca exista fuel dumping procedure? Ca o macheta nu are stuț nu inseamna ca nu exista in realitate. 

Oricum nu mor americanii ca le-a fost doborata o drona, deja terenul este pregatit pentru un alt mare pas: Polonia deja in 4-6 saptamani vor trimite 4 Mig-29 in UA. Odata facut si pasul asta (ca pana acum avioane nu s-au trimis) se pare ca apoi vor fi trimise JAS 39 Gripen in UA (Suedia nu prea a vandut avioane si contra cost va accepta sa livreze in UA). JAS 39 Gripen va pune mari probleme si navelor rusesti din Marea Neagra. E clar ca UA nu va putea fi invinsa. Se va pompa cat va fi nevoie pentru a-i pune pe rusi cu botu' pe labe. 

Asta s-o crezi tu! Rassia inca nu a scos armata aia buna de la naftalina. Am vazut poze secrete cu cyborgi din mareata lor armata. Acum doar testeaza terenul dar si cand o veni momentul o sa se rahateasca actorasul si bubulii de frica. In plus Elon Musca o sa-si ai adio de la zborurile lui interplanetare, rusii nu o sa-i maI dea motoare sa si le puna pe jucariile lui. Tine minte ce spun!:96

Uite dovada ca sa nu zici ca-s mincinos:

Cybernetic soldier from Soviet Russia by Vazirgaizullin on DeviantArt

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 9 ore, AlpHs00 a spus:

Daca ati citi un pic dex-ul limbii romane ati sti ca spionaj nu e tot una cu furt. Deci daca eu iscodesc, pandesc, urmaresc din drum ce se intampla la tine in curte, tu nu ai nici un drept sa te comporti ca ghiolbanul si sa-mi dai in cap! Daca intram pe propietatea ta era alta treaba. 

Asta-mi aduce aminte de tov Bula la puscarie

-Tov. Bula ce condamnare aveti?

-9 ani, 9luni si 9 zile

- pentru ce 9 zile?

- m-am uitat in curtea vecinului cu luneta

- si 9 luni?

- luneta era montata pe o pusca...

- dar cei 9 ani?

- vecinul era Tov, Ceausescu...

Deci cam asa-i cu spionatul, depinde cine-i vecinu ca sa stii cit o iei pe cocoasa!:85

Link spre comentariu

Propagandă?Ruşii anunţă că au localizat drona la o adâncime de 800-900 m.Unii ştirişti susţin că pilotul de pe SU a primit un premiu baban.

Într-un război clasic,ca pe timpuri,drona ar fi fost doborâtă presto.În fond ce făcea aia acolo,urmărea plajele turistice sau spiona şi transmitea date UA?E sau nu parte beligerantă oncle Sam?

Link spre comentariu
Acum 10 minute, antemir a spus:

Eu tare sunt curios care ar fi fost reactia SUA dacă o dronă rusească sau chinezească se plimba (in apele internationale) pe langă New York.
Si cred că ce a făcut SUA a fost o provocare bine calculată.

Pe asta de ce nu-l doboara?

https://www.flightradar24.com/FORTE10/2f8d2bc8

sau asta nu este o provocare?:scarpin

Editat de merck
Link spre comentariu
Acum 25 minute, antemir a spus:

Sau ,poate, dacă SUA a văzut ca nu le sunt doborate avioanele cu pilot, au incercat si cu o dronă.

FORTE10 este tot drona dar RQ-4B Global Hawk, se poate spune si avion dar fara pilot la bord. A avut multe misiuni de recunoaștere pe traseul urmat si de drona picata zile trecute, de cel puțin 5 ori am gasit-o eu pe FR24 plecând din Sicilia.

Link spre comentariu

Traseul de astăzi este chiar reținut fata de cel din trecut, pare ca mai mult supraveghează boscheții de pe la noi. Probabil americanii au vrut sa arate presei ca nu sunt intimidați dar in același timp nici nu vor sa escaladeze situația in acesta zona.

FORTE10-17-Feb-22.png

FORTE10 17-Mar-23

FORT10-10-Aug-22.jpg

FORTE10 10-Aug-22

Link spre comentariu

Aici nu-i vorba cu cine ţii,ca la fotbal,încercăm să analizăm,mai bine zis să apreciem situaţia...

Da' ori cât ne dăm noi cu părerea, habar n-avem ce în spatele acţiunilor ăstora de supraveghere.

Că sunt acţiuni provocatoare şi de-o parte şi de aialaltă nu se poate nega totuşi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări