Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vopsea de proasta calitate

Postări Recomandate

Urmarind acest filmulet    am ajuns la concluzia ca    vopseaua de pe elicea dronei este de proasta     calitate.

se vede clar o dunga galbena pe pale    iar dupa  acrosarea  cu avionul rusesc     aceasta   dunga dispare    .    si  inca un mister     cu indoirea   a unei singure pale   9( daca era in repaus  mai   inteleg  dar elicea se invartea in momentul impactuluii

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Hachia.Asta probabil au vrut să vedem.Habar n-avem dacă secvenţele filmate sunt reale sau nu!

Când e vorba de "război" între părţi propaganda pentru "prostime",efectuată de ambele părţi,e cea mai importantă...

Mi-au plăcut obs făcute de un expert,pe sticlă,care spunea că accidentul s-a datorat apropierii între avion şi dronă şi unei posibile atingeri cauzate de zborul pulsatoriu.Acest zbor pulsatoriu pe verticală este generat de curenţii de aer.Deci nici drona şi nici avionul nu se mişcâ pe o linie dreaptă,simplificat traseele lor ar fi asemănătoare unei sinusoide deformate.

Link spre comentariu

Facaturi cât cuprinde! Cum naiba sa purjezi kerosen in jetul motorului?! Acolo e cel mult iluzie datorata caldurii jetului de gaze! Apoi, ce naiba, elicea aia se invirte cu o tura pe minut? Daca deriva sau chiar antenele de descarcare electrostatica ajungeau in raza elicii, toate palele erau facute praf iar deriva zbura tandari!. In timpul bombardamentului din 1 august 1943 asupra rafinariilor din Ploiesti, un IAR80, pilotat de Carol Anastasescu, intra sub un B-24 si loveste cu deriva elicea unui motor. Defapt B-24 vine peste IAR, IAR-ul pica intrat in vrie, iar elicea bombardierului e facuta praf, picând si el, se pare, pe drumul spre casa.

Asa ca, in afara de facaturi si bagatul batului prin gard, nimic nou sub Soare.

Vad ca in conformitate cu politicali correct, ai voie sa spionezi, dar e o crima sa impiedici sa fii spionat!

Parerea mea e ca acolo s-au umflat niste muschi, in stil Top Gun!

Abia stept sa cad cine pune, primul, mâna pe epava!!

Editat de icar
Link spre comentariu

Daca eu spionez, raspunde cu aceiasi moneda si spioneaza si tu in apele internationale, dar nu da cu bata ca nu-s apele lui mata!

Cat despre pus mana pe epava ma indoiesc ca sunt capabili rusii sa faca reverse engineering, sunt mult prea dobitoci in domeniul tehnologic avansat. 

Link spre comentariu
Acum 31 minute, icar a spus:

Apoi, ce naiba, elicea aia se invirte cu o tura pe minut?

S-a scris mai sus, e vorba de cate cadre pe secunda se iau. Daca ai observat in unele filmari apare ca roata se invarte invers. E o chestie ca la stroboscop. Elicea putea sa apara chiar si pe loc! Cat despre kerosenul ejectat este posibil sa fie un  jet de gaze cu temperatura mai mare datorat accelerarii in acel moment. Aici conteaza si pozitia soarelui, temperatura si umiditatea aerului, unghiul din care se filmeaza.

Editat de gica70
Link spre comentariu
Acum 22 minute, AlpHs00 a spus:

Daca eu spionez, raspunde cu aceiasi moneda si spioneaza si tu in apele internationale, dar nu da cu bata ca nu-s apele lui mata!

Cat despre pus mana pe epava ma indoiesc ca sunt capabili rusii sa faca reverse engineering, sunt mult prea dobitoci in domeniul tehnologic avansat. 

Ce nu inteleg eu este dece la un echipament de genul acesta, adica cu un continut super secret si care actioneaza in zone unde exista risc foarte mare sa fie doborit si sa cada in mina adversarilor, nu exista optiunea de autodistrugere "completa". Parca s-a anuntat ca SW a fost sters dar si HW-ul este foarte important in astfel de situatii. 

In mai toate filmele "sf" toate navele inclusiv cele civile, au posibilitatea de autodistrugere.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, AlpHs00 a spus:

eu spionez, raspunde cu aceiasi

Mai sa fie, si asta la ce ajuta, iti pazeste secretele? Adica, tovarasa, si Gigel a spart o vaza, nu numai eu! Daca unul te fura, ca spionajul e furt, de duci sa-l furi si tu sau ii dai cu bâta in cap, ca sa-ti aperi bunurile? Pe de alta parte, eu zic sa nu mai crezi ce stiu sau nu rusii, sa nu ai surprize! Rusii vor cauta senzorii, dar era bun si softul. Dar cum ai mai dati naibii hecări is aia rusi, nu cred ca le va fi greu...

@gica70, pai eu ce am zis? 

Asta cu autodistrugerea inseamna echipament in plus si poate nu intotdeauna util.

U2-ul nu trebuia distrus iar pilotul trebuia sa se omoare? Dar toate au cazut in mâinile rusilor. Oricum, americanii nu au vrut sa recunoasca evenimentul si au facut-o doarvin ultima clipa, când au trebuit sa faca schimbul.

Link spre comentariu

Daca ati citi un pic dex-ul limbii romane ati sti ca spionaj nu e tot una cu furt. Deci daca eu iscodesc, pandesc, urmaresc din drum ce se intampla la tine in curte, tu nu ai nici un drept sa te comporti ca ghiolbanul si sa-mi dai in cap! Daca intram pe propietatea ta era alta treaba. 

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu
Acum 28 minute, AlpHs00 a spus:

Deci daca eu iscodesc, pandesc, urmaresc din drum ce se intampla la tine in curte, tu nu ai nici un drept sa te comporti ca ghiolbanul si sa-mi dai in cap! 

Da, dar stiind cu ce te ocupi, tot iti trag una prieteneste, ca din greseala, la ceafă... asa au facut si rusii :rade:

Link spre comentariu

Asa, din greseala ar trebui sa doboare si satelitii de pe cer, ca si aia tot cu asta se ocupa in mare parte, sau dupa logica unora aia nu se pun? Rusul s-a comportat exact ca ciobanul ala ce vede ca ii este inferior din  toate punctele de vedere adversarului dar ii da  o lovitura sub centura pe neve ca atat mai poate. 

Editat de AlpHs00
Link spre comentariu

Eu n-as paria pe inferioritatea rusilor. Pana nu de mult, rachetele NASA zburau cu motoare rusești. Si apoi, ce crezi ca la sateliti lucrurile stau altfel? Ca din intamplare se mai da cu cate o raza laser pe senzorii optici, si aia e. Asta fac si americanii, doar ca pe ei nu-i numeste nimeni ciobani. Nu stim noi cat se iubesc cele doua puteri... 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări