Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Haremul lui Fozy- cinstea Bisericii

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Noua oranduire mondiala promoveaza schimbarea de sex la copii de la 12 ani in sus fara acordul parintilor, accepta pedofilia, identitatea de gen, lgbt-ismul si toate mizeriile oamenilor cu probleme psihice grave. Se pare ca in unele tari chiar s-au dat legi care ocrotesc aceste moravuri. Sa nu mai vorbim de faptul ca astfel de persoane au si prioritate in fata oamenilor cu comportament normal....in special la angajarea in campul muncii. Vine un nemernic, iti nenoroceste copilul pe viata si iti rade in nas ca legea ii permite asa ceva. N-am mai stat sa urmaresc videoclipul pana la capat ca imi stric seara.... 

Cam aici ne aflam...!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 28 minute, mac01 a spus:

Noua oranduire mondiala promoveaza schimbarea de sex la copii de la 12 ani in sus fara acordul parintilor, accepta pedofilia, identitatea de gen, lgbt-ismul si toate mizeriile oamenilor cu probleme psihice grave. Se pare ca in unele tari chiar s-au dat legi care ocrotesc aceste moravuri. Sa nu mai vorbim de faptul ca astfel de persoane au si prioritate in fata oamenilor cu comportament normal....in special la angajarea in campul muncii. Vine un nemernic, iti nenoroceste copilul pe viata si iti rade in nas ca legea ii permite asa ceva. N-am mai stat sa urmaresc videoclipul pana la capat ca imi stric seara.... 

Cam aici ne aflam...!

In urmatoarea secunda are gitul rosu ca gaina cind se leapada de cap.

Ortii mamii lor de anormali, i-as folosi ca piese de schimb, pentru altii care chiar merita sa respire aerul Terrei..

Link spre comentariu

@DjLeco2021 Nope...si la piesele de schimb le-as da foc....nici alea nu merita refolosite.

Sa nu mai vorbim de faptul ca astfel de specimene oranduiesc acum lumea noua! La forumul de la Davos ce s-a adunat? Toti descreieratii lumii plini de bani....descreierati pentru care legile nu mai exista pe pamant....pot fi cumparate cu bani.

Sa nu mai vorbim ca in majoritatea guvernelor s-a instalat astfel de minti bolnave, corupte, care pentru o punga de arginti ar regula-o si pe ma-sa!

E grav ce se intampla...nu e bine...iar lumea se indobitoceste pe zi ce trece...zici ca sunt prajiti la creer!

Capul ala il tin degeaba pe umeri...sa nu le ploua in gat!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 7 minute, mac01 a spus:

@DjLeco2021 Nope...si la piesele de schimb le-as da foc....nici alea nu merita refolosite.

Sa nu mai vorbim de faptul ca astfel de specimene oranduiesc acum lumea noua! La forumul de la Davos ce s-a adunat? Toti descreieratii lumii plini de bani....descreierati pentru care legile nu mai exista pe pamant....pot fi cumparate cu bani.

Sa nu mai vorbim ca in majoritatea guvernelor s-a instalat astfel de minti bolnave, corupte, care pentru o punga de arginti ar regula-o si pe ma-sa!

E grav ce se intampla...nu e bine...iar lumea se indobitoceste pe zi ce trece...zici ca sunt prajiti la creer!

Capul ala il tin degeaba pe umeri...sa nu le ploua in gat!

Ai perfecta dreptate, dar daca polpulatia inca doarme in ghetele lui Mos Nicolae, ei fac ce vor, au mina libera.

Scirbele astea vor conduce lumea peste citiva ani.

Parca vad ca seria Mad Max, o sa fie echivalentul real al vremurilor ce urmeaza.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu
Acum 15 minute, antemir a spus:

Cand ai fost ultima dată in stradă să strigi "NU!" ?

Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si sa nu ma mai citezi...ca nici tu nu esti departe de cei citati de mine anterior.

Sa ma citezi cand te-oi mai cita eu vreodata...de acum inainte!

Asa ca pastreaza distanta si nu ma deranja...ca sa fie liniste si bine! Vezi ca nu sunt mult dus la biserica si stau de vreo 50 de ani in cartierul Ferentari. Sunt cam uns cu toate alifiile...cunosc oamenii numai cand deschid gura.

Asa ca nu trebuie sa te reguleze pe tine grija cand am fost eu in strada.

Si ca sa-ti raspund.... da am fost anul trecut cu Sosoaca la Piata Victoriei ...cand Simion a stricat totul! Tu n-ai fost! Ca tie ti-e frica si de umbra ta!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu bag de seama ca te mananca in cur si vrei sa fii scarpinat! Nu-ti doresc sa-mi cunosti comportamentul!

Ai de grija...poate ai uitat proverbul ca se intalneste munte cu munte....dar om cu om!

Eu zic sa-ti vezi de prostituatele tale de la guvernare care "iti vrea binele". Tot esti tu omul lor si le canti in struna....de frica sa nu-ti pierzi slujba!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, antemir a spus:

Apropo, că tot văd că sunt permise "insultele", dupa comportament pot să pun pariu că esti un antivax din secta sosoacă.
Gresesc ?

Faci ce faci si tot la vaccin ajungi. Mai lasa-l naibii de vaccin, orice subiect ai aborda, invariabil la asta ajungi.

Acum 4 minute, antemir a spus:

dar eu zic că nu este bine să faci politica mamei Rusia  pe aici.

Da de ce? S-a instituit cenzura deja? Intreb pt un prieten.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări