Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentatoare,Temporizatoare,alte Diverse

Postări Recomandate

• Răspunsuri 312
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

VALABILE .. Negociabile cele de mai sus 

SE ADAUGA ASTAZI :

SURSA  0-30vcc -2A  construita de ICCE , perfect functionala , carcasa metalica , sasiu AL , radiator imens, instrument V / A  gradat perfect , protectie  scurt circuit / suprasarcina , rearmare manuala , am schimbat puntea redresoare (originalul era cu 4 diode EFR 136 - 2 erau defecte <din vina mea>) cu  o cu  punte de 5A ,am  pus si un mic radiator  deasupra puntii  (inutil - dar sa fie), restul componentelor sunt originale .O vand ptr. ca este foarte grea ptr, mine si nu  mai am nevoie de ea.. Un produs industrial - construit cu simt de raspundere - care cred ca merita ,pret = 95 lei

sursa-fata-sus-30v.jpg

SURSA-30-V-SPATE.jpg

sursa-lateral-30v.jpg

desfacut izolatia trafului  numai ptr. sa ma conving ca este OK SURSA-30-V-SUS.jpg

SURSA-30-V-SUS1.jpg

Link spre comentariu
Acum 5 minute, petrica pit a spus:

Ar fi fost bune totusi si niste dimensiuni....inaltime, latime, lungime.

Da corect ! 20 cm latime ; 25 cm adancime  fara manere si radiator (ar fi 35 cm cu tot )  / 12cm inaltime ( fara picioruse de 1,5cm).Este doar dimensiunea carcasei . Va multumesc ptr. atentionare!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări