autom Postat Aprilie 20, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2023 Pozele aparatului Lipsește lampa de alimentare După ce am citit pe muzeul virtual datele de construcție, se pare ca este de o seama cu tatăl meu, 1954 Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 21, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Totul e bine când se termina cu bine. Radio german la dl Florin. Radio Latvija la dl Skoda. Bine ca s-a terminat asa, sunt plăcut și fericit surprins. Sa fie de folos! Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 21, 2023 Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Multumesc si eu sper ca aparatul de radio oferit pentru domnul costel sai fie de folos Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 21, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2023 Chiar ma bucur de deznodământ! Link spre comentariu
sk100it Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 La mine deja a inceput sa cante acest aparat.Urmeaza pick-up-ul de reparat,cosmetizarea si bineinteles cu ajutorul unui coleg de forum,trasul in banda a blocului FM,sau Ukw pentru banda vest,deoarece nu prinde nimic pe banda63-73Mhz.Mi-am completat colectia copilariei mele cu acest aparat.Era ultimul "bastion". Ca idee,acest aparat il cautam de vreo 8 ani de zile. Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 23, 2023 Partajează Postat Aprilie 23, 2023 Si la mine incepe sa cante problema este ca consuma curent mult dar o rezolv Link spre comentariu
autom Postat Aprilie 24, 2023 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2023 ma bucur mult!!!! Link spre comentariu
florinmar Postat Aprilie 24, 2023 Partajează Postat Aprilie 24, 2023 Are probleme în zona finalei vreun condensator sau rezistenta Acum 1 oră, autom a spus: ma bucur mult!!!! Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum